Mindig eseményszámba megy, ha Katalin hercegnéről és Vilmosról új családi fotók készülnek. Ők nem azok a hírességek akiket lépten-nyomon lehet csakúgy fotózgatni, ha együtt láthatjuk őket valahol, akkor biztosak lehetünk benne, hogy a róluk készült képeket mind a legapróbb részletekig megkomponálta a fotós és egyeztette velük. Éppen ezért is olyan különös a legfrissebb családi képük, ami a GQ magazin Vilmossal készített interjújához készült. Mutatjuk!

A fotó talán azt hivatott bemutatni, hogy a hercegi pár is tud olyan laza lenni, mint Barack Obama nyaralás közben, ám mivel ezt az oldalukat, így hivatalos fotón még sose láttuk, nagyon furcsának hat az egész.

György herceg háttal van, Sarolta hercegnő kicsit számkivetett lett, arra pedig nagyon kíváncsiak lennénk, hogy vajon Katalin hercegné számára mi olyan vicces. És mindennek a tetejébe az egész fekete-fehért (miért?!) fotó középpontjában a család nyargaló kutyája van. A korábban róluk megjelent hivatalos képekhez képest pedig ezt tényleg minden ízében fura. Hiszen a királyi háztól ezt a spontaneitás messziről kerülő stílust szoktuk meg:

Íme egy másik tökéletes képeslap a családi fotóalbumból:

Szóval ezekkel összehasonlítva a friss fotó némileg értelmezhetetlen, de mindenképp izgalmas iránynak tűnik. 

Vilmos herceg (akit családja körében legutóbb Pippa Middleton esküvőjén láthattunk) egyébként a magazinnak adott interjújában többek között édesanyjáról is beszélt és arról, mennyire sajnálja, hogy Diana és Katalin nem ismerhették egymást. 

Jó lett volna, ha találkozik Katalinnal és láthatja, ahogy a gyermekeink felnőnek. Nagyon elkeserít, hogy ők soha nem ismerhetik meg egymást

- mondta Vilmos az interjúban és azt is hozzátette hosszú időre volt szüksége ahhoz, hogy beszélni tudjon az édesanyjáról, akár nyilvánosan is. Emellett pedig azt is kifejtette, Katalinnal mennyire fontos számukra, hogy a gyerekeik a körülményekhez képest átlagos életet élhessenek.

Azt szeretném, ha György igazi környezetben nőne fel, nem pedig bezárva egy palota falai közé. A média miatt ez nem lesz könnyű, de harcolni fogok azért, hogy nekik normális életük lehessen

- magyarázta Vilmos herceg.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Katalin hercegné és Vilmos friss családi fotóján minden nagyon furcsa

Nehéz elhinni, hogy ez egy aprólékosan végiggondolt és megkomponált fénykép. Mert ez nem látszik rajta.

11 · May 29, 2017 02:52pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments