Egy vérbeli Spice Girls-rajongó lány készített egy összefoglaló videót arról a végzetes, pontosan 19 évvel ezelőtti napról, amikor Geri Halliwell váratlanul fogta magát, és bejelentette, hogy ennyi volt, otthagyja a Spice Girls csapatát. Ezt sikerült egyébként a világturnéjuk kellős közepére időzítenie, de minden bizonnyal nem volt más választása. Azt mondta akkoriban, hogy olyan erős ellentétek feszültek közte és a többi lány között, hogy ez volt az egyetlen észszerű megoldás. Azt persze már 19 éve is elmondta, hogy szerinte a csapat akkor is sikeres marad, ha ő már nem lesz benne, és minden jót kívánt nekik. 

2014-ben Melanie Brown (Mel B) a Watch What Happens Live című műsorban mondta el Andy Cohennek, hogy ő nem emlékszik olyanra, hogy kettejük között lett volna szó bármiféle viszályról. 

Nem gondolnám, hogy én ellenséges lettem volna vele. Szerintem egyszerűen csak történt valami a fejében. Mondjuk az elég szarul jött ki, hogy pont aznap volt a szülinapom, amikor ezzel előállt...

Szóval rejtély, hogy ki kit utált valójában, viszont az tuti, hogy a rajongók zöme még mindig nem bírja megemészteni a történteket. Geri Halliwell azonban, amint meglátta az évfordulós, összefoglaló videót, gyorsan reagált rá. 

Bocsánatot kérek ezért. Anyukám szokta mondani, hogy a végén minden jóra fordul... 

 Forrás: People