Üdvözöljük lapszemlénkben ezen a szép, nyári napon! 

Liptai Claudia

Liptai Claudiának csak azzal a feltétellel engedte a TV2, hogy otthon maradhasson frissen született kisfiával, ha cserébe nem tart igényt fizetésre (állítólag már hónapok óta nem kap). Ezt a Story magazinból tudjuk, ami azt is hozzáteszi, hogy mivel a műsorvezetőnő szerződése a nyárig tart (bár ez viszonylag tág intervallum), így a versenytilalmi időszak miatt jó sokáig nem is vállalhat munkát másik tévénél. Ezért a lap úgy spekulál, hogy Liptai vagy elvállalja az ősszel induló Sztárban sztár zsűrizését a TV2-nél, vagy kivárja, hogy egy másik tévéhez elmehessen, amikor már úgy érzi, hogy szüksége van rá.

Lizsé #everydayanewphoto #mychallenge #kivancsivagyoksikerule #varosliget

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Gáspár Laci

Az énekes a Storynak nyilatkozott, amelyben elmondta, hogy nem tudja, meddig tud megélni az éneklésből, és hát mindig is vágyott egy bisztróra, úgyhogy nyitott egyet gyorsan. A Pálma nevű hely Kecskeméten van, így nem tud állandóan ott lenni, de olykor lemegy ellenőrzést tartani. A legfontosabb számára, hogy támogassa a családját, miközben az életet is élvezi. Évek óta fáj a lelkének, hogy szerinte édesapja a szegénységbe halt bele. 

Sarka Kata

A Hot kikérdezett egy klinikai szakpszichológust Sarka Katával kapcsolatban. A csapásirány az volt, hogy vajon mi lehet az oka annak, hogy az üzletasszony úton-útfélen azt projektálja a külvilág felé, hogy micsoda mérhetetlen luxusban él (legutóbb például egy nagyon drágának mondott gyémántgyűrűvel szelfizett). Dr. Rusz Edit szerint ez előfordul olyan esetekben, amikor egy asszony férj nélkül marad - utólag neki akarja bebizonyítani, hogy ő már nem ugyanaz a nő, aki régen volt, és most már egyedül is képes megállni a lábán, maga fenntartva azt az életszínvonalat, amit megszokott. A lapnak egy jól értesült forrás számolt be arról, hogy

az új párja mindennel elhalmozza Katát, aki azóta hollywoodi sztárokhoz hasonló, fényűző luxusban él. 

Így viszont felmerül a kérdés, hogy mennyire életképes a volt férjnek azt bizonyítani, hogy egyedül is megállja a helyét, és már nem az a nő, aki régen volt.

Ma is @lifetvhungary 💕 #lovemywork #today #happyday #perfecteverything 💖

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

Schobert Norbert és Csisztu Zsuzsa

Az ATV Csisztu 24 című műsor felvételén a műsorvezetőnő állítólag addig hergelte Schobert Norbertet a rendőrmúltját és drága autóit firtató kérdéseivel, hogy az nem bírta tovább, felállt az asztaltól és teátrálisan távozott. Csisztu azonban utánaszólt, Schobert pedig szépen visszaült a helyére. A műsorból kivágták a jeleneteket, mindenesetre a Blikk úgy tudja, hogy a műsorvezetőnő a következő kérdéseket tette fel Schobertnek: 

  • mennyire volt korrupt rendőr,
  • mit kompenzál a drága autókkal,
  • a vagyona hány százalékát alapozta meg motoros rendőrként

Amikor Schobertnek végképp elege lett Csisztu provokációjából, valamit visszaszólt neki (ne kérdezze, hogy mit), amelynek hatására a műsorvezető nekiállt perrel fenyegetőzni. 

Rövid híreink

Lagzi Lajcsit jövőhéten állítják bíróság elé, amit már nagyon vár. 

Sosem loptam senkitől semmit, vizet sem, gázt sem és áramot sem

- mondta el a Borsnak. Ügyvédjével bizakodnak, hogy végre kiderül Az igazság.  

Ganxsta Zoleenak a Story4 TV Arckép című ma esti műsorának felvételén jutott eszébe, hogy annak idején egy hímnemű személy pénzt ajánlott neki szexért cserébe. Erről a Blikk írt

Az első cintányéromat, egy Zildjian nagy kísérőtányért, egy 20-ast, azt buzikurva-pénzből vettem tulajdonképpen. Hála Istennek nem kellett érte semmit sem csinálni, mert odáig nem jutottunk el.

Tóth Vera a Hot-nak mondta el, hogy nyolc éves korában szteroidos injekciókkal kezelték, ami az egész hormonháztartását felborította, így ez lehet a súlyproblémái hátterében.