• Chris Spags Spagnulo, a Barstool Sports riportere írt egy cikket a tavalyi Szigeten is fellépő Rihannáról, amelyben durván alázta a barbadosi világsztárt.
  • Az újságíró nem csak simán dagadtnak nevezte az énekesnőt, hanem ki is gúnyolta, és mértéktelen zabálásairól írt, ezt a paparazzi fotót pedig úgy jellemezte, mintha Rihanna szumóbirkózónak öltözött volna.

A twitterezők teljesen kiakadtak ezen, és több százan felháborodott posztokkal tiltakoztak a sportoldal ellen, amely rendszeresen nevetségessé teszi a nőket -szerintük ez a stílus elfogadhatatlan, és nemcsak Rihanna miatt.

A Barstool Sports oldal szerkesztői végül belátták, hogy hibáztak, és kiadtak egy közleményt, amelyben leírták, hogy nem kellett volna megjelentetniük az ominózus posztot (a cikket azóta törölték az oldalról). Elismerték azt is, hogy egyáltalán nem volt vicces az az írás, egyszerűen csak egy primitív és durva lejáratás volt Rihannával szemben.

Chris Spags újságíró munkaviszonyát is felfüggesztették, aki azóta már írt egy dühös posztot a Twitterére, amiben a saját főnökét, Dave Portnoy-t alázza. Sőt, a legfrissebb tweetjében a ma hajnali NBA-döntő kapcsán üzent Jeff Van Gundy kosárlabda edzőnek, hogy jobb lesz, ha vigyáz, hogy mit mond a döntőt a helyszínen az első sorból néző és végigszurkoló énekesnőről. 

via Daily Mail

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kirúgták azt a sportriportert, aki lekövérezte Rihannát

Először csak a twitterezők háborodtak fel a gúnyolódó íráson, aztán fel is függesztették az újságírót, aki szétalázta az énekesnőt.

13 · Jun 02, 2017 02:46pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments