Ariana Grande pénteken egy manchesteri kórházban kereste fel azokat a rajongóit, akik múlt hét hétfői koncertje után sérültek meg a pokolgépes merényletben.

Látogatása során a 23 éves énekesnő különféle ajándékokkal lepte meg a kórházban lábadozó fiatalokat, akikkel hosszasan beszélgetett és fotózkodott, sőt még néhány puszit is kiosztott nekik.

A lányom, Jaden éppen a tévét nézte, amikor Grande besétált. Alaposan ledöbbent, nagy meglepetés volt. Hatalmas mosoly ült ki az arcára, de utána csak még nagyobb lett, mert Grande megölelte és megpuszilta. Fantasztikus volt látni, annyira boldoggá tette őt

– idézte fel a csak Sharon néven említett édesanya, akinek lánya, a 14 éves Jaden Farrell-Mann kettős lábtöréssel került kórházba a merénylet után.

Mint arról beszámoltunk, Grande vasárnap ad koncertet Manchesterben a robbantás sérültjeinek megsegítésére. A One Love Manchester elnevezésű eseményre – amelyen a Coldplay, Katy Perry, Justin Bieber, Pharrell Williams, Usher, a Black Eyed Peas, Robbie Williams és Niall Horan is fellép – mindössze hat perc alatt fogytak el a jegyek.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A kórházban lepte meg a manchesteri robbantás sérültjeit Ariana Grande

A 23 éves énekesnő bőkezűen osztogatta a puszikat, ezzel is segítve rajongóinak mielőbbi felgyógyulását.

134 · Jun 03, 2017 04:07pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Via perezhilton.com