Üdvözlet Drága Olvasók!

A "remek", "hibátlan", "csudálatos" időjárásról már értekeztünk. Tájékozódjék szeretettel a csészényi denevér guanóhoz hasonlítható időről emitt.

De most jöjjenek a hírek!

A Bors írta meg, hogy Kelemen Anna nem kisebb küldetésre vállalkozott idén nyárra, minthogy végigszexeli az évszakot. Ezért regisztrált egy szexoldalon is. 

"Ez a nyár az élményszerzésé. Élem az életem, és hagyom, hogy sodorjon az élet, az sem baj, ha bejárom az országot vagy Európát. Azt sem szégyellem, a finom biszexualitás része az életemnek, volt már néhány kellemes élményem nőkkel. És nagyon remélem, lesz is még. Amit a leginkább szeretek, az vi­szont a két nő és egy pasi felállás" - mondta a celeb.

Az így szerzett élményeit pedig vászonra kívánja vinni, hisz (saját bevallása szerint) ő az első szexpresszionista festőnő a világon, ugye.

A Blikk eközben arról ír, hogy Oszter Sándor bealudt a saját tárgyalásán. Ez azért történt, mert felesége két méter magasból leesett egy létráról, miközben virágot metszett a kertben. Éjjel kórházba szállították, így Oszter nem tudott aludni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kelemen Anna végigszexeli a nyarat - Hírek citresszó mellé

Illetve Oszter Sándor bealudt a tárgyaláson, de megvolt rá az oka, hogy miért volt olyan fáradt.

39 · Jun 03, 2017 08:14am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments