horoszkóp
GettyImages-542656330 master

Nagyon-nagyon sok meztelen Heidi Klumot láthat ebben a könyvben

2017.06.08. 09:01

Végre megjelent Heidi Klum meztelen könyve (Heidi Klum by Rankin), amit John Rankin Wadell, fotóssal közösen hoztak össze. A 43 éves modell közel 15 éve dolgozik Wadellel, és Klum nem is nagyon vetkőzött le másnak 25 éves modell karrierje során. Valójában Wadellnek sem, az aktfotókat ugyanis általában egy-egy komolyabb munka után és csak viccből lőtte Klumról. Aztán a képekből szépen lassan kijött egy egész könyv, írja a People.

A fotók között elég sok témájú és helyszínű található. Van közöttük például olyan is, ami a nyolc hónapos terhes modellt ábrázolja teljesen meztelenül. 

Van egy-két fotó a könyvben, amin hatalmasak a melleim. Dehát, amikor állapotos vagy, minden úgy megnő.

A modell egyébként állítja, hogy meglehetősen szeret meztelenkedni. A szülei is elég szabadnak nevelték, és annak idején sokkal jobban élvezte azokat a divatbemutatókat is, amelyeken fehérneműben, és nem bebújós kosztümben és magassarkúban kellett végigvonulnia a kifutón.

Klum egyébként négy gyerek után is elég jó formában van. Egy korábbi interjúban azt mondta, hogy négy terhességgel a háta mögött jobban érzi magát a bőrében, mint a húszas éveiben. 

Néhány barátom azzal jött, hogy 44 éves leszel, miért most? Azt válaszoltam, hogy miért ne? A női testet kortól függetlenül kéne ünnepelnünk!