Túlzás lenne azt állítani, hogy már immúnisak vagyunk Emily Ratajkowski melleire, hiszen annyit mutogatja őket, de az biztos, hogy nagyon felkaptuk a fejünket a legfrissebb fotójára, ami bikiniben van, mégsem látszanak a leghíresebb tesztrészei!

☀️baby

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Azért nem kellett sokáig pánikoni, a fénykép párján, már jól látszik, ott vannak, csak valamiért kivételesen nagyon elrejtette őket.

Did I die and go to heaven?

Emily Ratajkowski (@emrata) által megosztott bejegyzés,

Ám itt van még valaki, akinek lenyűgöző testi adottságai vannak. Iszak Eszti most például azt bizonyította be, hogy ha jól kihúzza magát és lábujjhegyre áll, akkor hihetetlenül hosszú tud lenni. Ez már szinte szuperképesség.

De úgyis egész nyáron csak bikinis celebeket fogunk látni, úgyhogy nézzünk valami mást is az Instáról. Itt van például Liptai Claudia, aki úgy tűnik pár hónapos kisfia mellett újra gyerek lett. Ezért például bár már bőven elmúlt 14 éves, mégis mászókázik.

Na jó retromászókán állok #everydayanewphoto #mychallenge #kivancsivagyoksikerule #kicsitfelcsuszottaszoknyam

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Ha pedig már szóba került  a műsorvezető fia, akkor híradónk végére mindenképp megmutatjuk, mennyire menőn néz ki Marcell, mikor a szülei birodalmi rohamosztagosnak öltöztetik.

Egy rajongó pizsiben is rajongó🤘🏻#everydayanewphoto #mychallenge #kivancsivagyoksikerule #starwarsforever

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,