A 33 éves Amber Rose sztriptíztáncosnőből modellé, majd emberjogi aktivistává avanzsált az évek folyamán, de a nyilvánosságot elérő módszerein nem kíván változtatni. 2015 óta első számú szószólója az úgynevezett Slutwalk (magyarul ribancséta) nevezetű kezdeményezésnek, amely a szexuális igazságtalanság és nemi egyenlőtlenség problematikájára hivatott felhívni a közvélemény figyelmét. 

Amber Rose pedig pontosan tudja, mi a legjobb módszer, és még mielőtt megejtené az októberi ribancsétát, elöljáróban gyorsan posztolt magáról egy képet Instagramra és Twitterre, amelyen jól látszik, hogy egyenlősége teljes tudatában nem borotválkozik.

Persze a kép lényege nyilván nem ez, hanem a majdnem teljes meztelenség, amihez ebből kiindulva minden magára adó nőnek joga kell, hogy legyen. A fotóval sikerült kihúznia a gyufát az Instagramnál, így azok azonnal el is távolították az oldalról, de a Twitteren fennmaradt az utókor számára. 

Roset persze váratlanul érte, hogy a csúnya Instagram nem engedi őt kitárulkozni (pedig ugye minden joga megvan hozzá), ezért mozgalmat indított, és minden nőt, aki osztja a nézeteit, arra kért, hogy töltsön fel magáról ő is olyan képet, mint az övé. Készültek is szép számmal, de meglepő módon már ezek is a sötét homályba vesztek. 

Sajnálatos. Ön mit gondol? 

Ön szerint ez a módszer alkalmas a női egyenjogúság hirdetésére?

Forrás: E-Online, Just Jared

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Amber Rose alul meztelen fotója egyelőre nem hozta el a teljes női egyenjogúságot

Ön szerint, ha bugyi nélkül fotózkodik, az elég arra, hogy felhívja a figyelmet a nemi egyenlőtlenségekre?

25 · Jun 12, 2017 11:56am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments