18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Amber Rose alul meztelen fotója egyelőre nem hozta el a teljes női egyenjogúságot

2017.06.12. 11:56

A 33 éves Amber Rose sztriptíztáncosnőből modellé, majd emberjogi aktivistává avanzsált az évek folyamán, de a nyilvánosságot elérő módszerein nem kíván változtatni. 2015 óta első számú szószólója az úgynevezett Slutwalk (magyarul ribancséta) nevezetű kezdeményezésnek, amely a szexuális igazságtalanság és nemi egyenlőtlenség problematikájára hivatott felhívni a közvélemény figyelmét. 

Amber Rose pedig pontosan tudja, mi a legjobb módszer, és még mielőtt megejtené az októberi ribancsétát, elöljáróban gyorsan posztolt magáról egy képet Instagramra és Twitterre, amelyen jól látszik, hogy egyenlősége teljes tudatában nem borotválkozik.

tk3s face celebs instagram twitter 33657250

Persze a kép lényege nyilván nem ez, hanem a majdnem teljes meztelenség, amihez ebből kiindulva minden magára adó nőnek joga kell, hogy legyen. A fotóval sikerült kihúznia a gyufát az Instagramnál, így azok azonnal el is távolították az oldalról, de a Twitteren fennmaradt az utókor számára. 

Roset persze váratlanul érte, hogy a csúnya Instagram nem engedi őt kitárulkozni (pedig ugye minden joga megvan hozzá), ezért mozgalmat indított, és minden nőt, aki osztja a nézeteit, arra kért, hogy töltsön fel magáról ő is olyan képet, mint az övé. Készültek is szép számmal, de meglepő módon már ezek is a sötét homályba vesztek. 

Sajnálatos. Ön mit gondol? 

Ön szerint ez a módszer alkalmas a női egyenjogúság hirdetésére?

Forrás: E-Online, Just Jared

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Amber Rose alul meztelen fotója egyelőre nem hozta el a teljes női egyenjogúságot

Ön szerint, ha bugyi nélkül fotózkodik, az elég arra, hogy felhívja a figyelmet a nemi egyenlőtlenségekre?

25 · Jun 12, 2017 11:56am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments