Stephen King joggal készült a kardjába dőlni, amikor azt tapasztalta, hogy egy Twitteren írt megjegyzésére Donald Trump úgy reagált, hogy egyetlen szó nélkül letiltotta őt. Ez azt jelenti, hogy többet nem olvashatja az elnök bejegyzéseit, így pedig alighanem hatalmas űr keletkezik az író lelkében.

King blokkolást kiváltó bejegyzése a következőképp szólt: 

Szeretném, ha valaki, aki nem Donald Trump - balos, jobbos, bármilyen - már holnap letenné a hivatali esküt. Lehetőleg Barack Obama.

Érthető, hogy ezzel a jelenlegi elnök lelkivilágába gázolt, akinek a reakciója talán túlmutat az elfogadható kategórián. King, amint realizálta a történteket, csak annyit tudott mondani, hogy ezek után jobb is, ha inkább megöli magát. Persze az internet nem hagyhatta szó nélkül az esetet, J.K. Rowling például biztosította róla, hogy szívesen átad neki bármilyen információt, amíg ő maga hozzá tud férni Trump oldalához. 

Mások arra jutottak, hogy azzal, amit tett, az elnök csúnyán kihúzta a gyufát a főként horror témájú könyveket alkotó írónál, amivel egyértelműen pusztulásra ítélte az elkövetkezendő hivatali időszakát. Volt, aki pedig gratulált neki azért, hogy valószínűleg ő az egyetlen ember a világon, akinek fogalma sincs, ki az a Stephen King.

Talán azért, mert nem olvas

- tette hozzá egy Melissa Jo Peltier nevezetű személy. King ezek után, mint mindenki, aki ilyen fájdalmas élethelyzetben vigaszra vágyik, csatlakozott egy Twitter-oldalhoz, amely olyan egyénekből áll, akiket valamilyen oknál fogva Trump szintén letiltott. Így járt például a Jimmy Kimmel Live egyik írója, Bess Kalb is, aki nem nagyon értette, hogy az Egyesült Államok elnöke miért blokkolja őt csupán azért, mert megsértette az érzéseit. 

Hát, érzékeny lelkületű az elnök úr, ami ellen nem sokat lehet tenni, pusztán kiröhög elfogadni. 

Forrás: Buzzfeed

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Donald Trump letiltotta Stephen Kinget Twitteren

Sérültek az érzései, na. Ezt igazán meg lehet érteni!

103 · Jun 14, 2017 01:26pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments