Az online celebritások nem csak úgy lézengenek a közösségi hálókon, hanem trendet alkotnak ruháikkal, életvitelükkel, minden megjelenésükkel.

Sőt!

Ott tartunk, hogy az Instagramon divatosnak számító pózokat is nekik köszönhetjük.  Hálásak lehetünk, Shay Mitchelltől Kendall Jennerig az összes hírességnek, amiért megalkották a hét legfontosabb pozíciót, hogy a rajongóknak még ezen se kelljen különösebben gondolkodniuk. 

Íme a hét legjellemzőbb póz az Instagramon:

"Nem ülsz így" póz

A különlegessége, hogy teljesen természetesnek tűnik, pedig egy nagyon is beállított dologról van szó. A lényeg, hogy le kell ülni, térdeket behajlítani és a lábakat valamilyen szexi pózba dobni. Minél rejtélyesebb, annál jobb, már csak azért is mert a rövid lábak is modellesen hosszúnak tűnnek. A stílust  Olivia Culpo fejlesztette tökélyre, de majd' minden celeb alkalmazza.

Például Khloe Kardashian:

Bambi póz

Ennek az internetes jelenségnek  Julie Schott, az Elle.com szerkesztőnője  a keresztanyja. A stílus az idei nyár slágerének számít, ha rajonganánk a rossz viccekért, azt is mondhatnánk, hogy  erről a póz-trendről sokan húzzák le ugyan azt a (szarvas)bőrt.

A lényeg a cuki - mármint Disney-i értelemben -  kamerába bámulás kissé megtekeredve, mindegy is, hogy a delikvens ül, guggol vagy fekszik.

Itt rögtön egy tripla Bambi Bella Hadid Instagramjáról:

Couple ladies on a boat 🤤💓🌸

Bella Hadid (@bellahadid) által megosztott bejegyzés,

Úszógumis póz

Igazán a nyári képesedés alapegységéről van szó, jelesül pózolj bármilyen úszógumival, abból nem lehet baj, sőt! A celebek pedig meg is lovagolnak mindent, legyen az flamingó, fóka, vagy bacon úszógumi.  A lényeg, hogy a póz lovagló tartásban legyen és lehetőleg egyenes derékkal.

Kendall Jenner például igazán szakszerűen lovagol meg egy plasztik flamingót. 

🌸

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés,

"Bizonyíték, hogy eszem" póz

Sokszor megkapják a modellek, hogy nem esznek rendesen, de hála az égnek, itt az Instagram, ami megmásíthatatlan képes bizonyítékokat ad, minden cselekedetről, így az evésről is.

A celebek pedig bizonyítanak, legtöbbször pizzával, itt például a Baywatch reboot színésznője, Charlotte McKinney birkózik egy Son-go-kuval. 

 

My kind of after party 😋

charlottemckinney (@charlottemckinney) által megosztott bejegyzés,

"Örökké szundi" póz

Örökké híresnek lenni nem egy könnyű élet és ennek bizony gyakran hangot is szoktak adni. Mi lehetne erre alkalmasabb, mint az Instán pár henyélős, pihenős pózban elcsattintott fotó. A lényeg, hogy minimum kisestélyiben, de legalábbis valami alvásra alkalmatlan szettben kell henyélni feltétlenül, hisz mégiscsak sztárokról van szó. 

Kendall Jenner nagyon érzi ezt:

last night with Mike

Kendall (@kendalljenner) által megosztott bejegyzés,

#hirdetés póz

Különösebb magyarázatot nem igényel: a hírességek Instagramon reklámoznak. Magyarországon egyébként ezt a hirdetési formát szigorúbban szeretnék szabályozni majd, hiszen jelen pillanatban adózási szempontból felmerülhet pár kérdés. A világ celebjei azonban bátran promózhatnak továbbra is bármit és bármikor.

Az egyik Kardashian finoman beágyazva ad reklámhelyet, a derék-feszesítőjének. 

"Mint hal a vízben" póz

Egy újabb nyári klasszikus, hableány-póznak is hívhatnánk. Természetesnek és önfeledtnek tűnik, de valójában számos próbálkozást igényel, hogy egy tényleg hiteles képet tudjuk összehozni ebből a stílusból. 

Taylor Swifté tökéletes lett a maga nemében, de itt is élnénk a gyanúval, hogy ezt megelőzően legalább 20 próbálkozás volt. 

🌴

Taylor Swift (@taylorswift) által megosztott bejegyzés,

via eonline

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
7 pozíció, amit a celebek Instagram profiljának köszönhetünk

A hírességek nem fukarkodnak, ha pózolásról van szó, de létezik pár igazán bevált forma, amit szinte minden híresség alkalmaz.

4 · Jun 16, 2017 05:08pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments