Taylor Hill 21 éves Victoria's Secret modell, és azt állítja magáról, hogy annyit eszik, hogy ki sem látszik a zsíros cupákok mögül. Persze nem szó szerint, de egyelőre az együnk, amit szeretnénk ars poeticáját vallja magáénak, amit természetesen be is tart, amikor csak tud. 

A modellel a Us Weekly beszélgetett el, akkor derült ki, hogy mi a véleménye arról, hogy egy olyan személynek, akinek a munkájából adódóan állandóan bikiniben kell mutogatnia magát, kell-e egyáltalán diétáznia. A közvélemény nyilván egyetért a kérdésben, hogy igen, vagy legalábbis nem árt, ha vigyáz az alakjára, ha már abból él, Hill azonban egészen másképp gondolkodik erről. 

Nem igazán hiszem, hogy diétáznom kellene. Persze nem mondom azt, hogy nem hiszek benne, de az életem jelenlegi szakaszában nincs szükségem rá. Fiatal vagyok, ezért jó sok kaját eszem és élek. Az ember jól akar szórakozni, nem pedig korlátozni saját magát. 

Persze azért a mennyiségekre odafigyel, de nem hajlandó a finom falatokról lemondani. Ezek után alighanem kíváncsi az étrendjére, úgyhogy el is mondjuk. Taylor Hill szereti a japán és kínai ételeket, de az abszolút kedvence a pizza. Mi más is lehetne? 

Igaz, azt csak hébe-hóba eszem. Alapvetően egészségesen élek, edzek és jól táplálkozom, amikor már úgy érzem, hogy kéne, de ettől még imádom a fagyit és a pizzát, mint minden velem korú lány. 

Egyébként nem Taylor Hill az egyetlen Victoria's Secret modell, aki e felfogás szerint él, 2015-ben egy Sara Sampaio nevű modell fejtette ki, hogy a zsíros ételek a kedvencei, de imádja a kenyeret, a tésztákat és minden olasz finomságot. Meg fog lepődni: a pizzáért ő is ölni tudna.

A Victoria's Secretnél ezek szerint nem elvárás, hogy a lányok levegővel lakjanak jól, ami pazar hír, az ugyanis még a pizzaevésnél is egészségtelenebb táplálkozási szokás. Az viszont már egy másik kérdés, hogy ahogy telik az idő, milyen hatással lesz a karrierjükre az étkezési vehemenciájuk. (Amiért egyébként mélységes tiszteletet érdemelnek.) 

Ön mit gondol erről?

 Forrás: Page Six

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ön elhiszi ennek a Victoria's Secret-modellnek, hogy nem diétázik?

Nagyon jól hangzik, amiket az étkezési szokásairól mond, de vajon igaz?

8 · Jun 16, 2017 12:34pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments