Rajong a Trónok harca sorozatért, és szeretné kínozni magát? Akkor találtunk Önnek egy tökéletes, rajongók által készített videót, amelyben végignézheti a széria hat évadának összes haláljelenetét. 

Négy híján 151 ezer kimúlást: összesen 150.966 halált. 

A következő képsorok a nyugalom megzavarására alkalmasak, csak erős idegzetűeknek!

A George R.R. Martin fantasy regényfolyama alapján készült sorozatban sosem volt hiány erőszakos jelenetekből, lefejezésekből, és egyáltalán nem balgaság azt állítani, hogy az HBO tévéműsora tényleg inkább csak 18 éven felülieknek való, hiszen rengeteg durva jelenet, gyilkosság, merénylet és véres párbaj volt az eddig lement évadokban.

Nem volt könnyű dolga a videó készítőinek - tényleg nagyon nagy mennyiséget kellett összevágni a halálmontázsba. Azt azért tegyük hozzá, hogy a mintegy 151 ezres számban nemcsak az emberek, hanem az álllatok (szarvasok, lovak, mérges skorpiók) is benne vannak. 

A sorozatból ugye már csak két évad van hátra, hamarosan már látható lesz a 7. évad, de a befejező, 8. évad majd csak 2019-ben érkezik. 

Ha még nem nézte meg az összes részt a Trónok harca eddig leforgatott epizódjaiból, inkább tegye félre ezt a videót, mert spoileres lehet!

via Daily Dot

Facebook Post Comment Embed placeholder.