Jó napot, ez itt a hírösszefoglaló. Kezdjük a legfontosabbal: Beyoncé még mindig nem adott jelet a világnak azzal kapcsolatban, hogy világra hozta-e már kettes és hármas számú gyermekeit, akikről még az is elképzelhető, hogy mindketten lányok. (Már amennyiben hiszünk Barack Obamának.) Viszont! Május 30. óta nem is posztolt az Instagramjára, nagyon gyanús.

Itthon viszont minden szuper, három híres nő életével kapcsolatban is pozitívumokkal tudunk szolgálni.

Sáfrány Aleska Emese egy futballistát szeret, méghozzá nagyon. Az érzés kölcsönös, így, mint a Blikk írja, két hét után összeköltöztek. (Ha még emlékeznek, egy társkereső oldalon találtak egymásra.) Sáfrány egyelőre nem szeretné megosztani a világgal, hogy pontosan ki is az ő szerelme, de más bemutatták egymást a szülőknek. Sportismerő olvasóinknak segíthet, hogy a fiatalembert nemrég térdszalagszakadás miatt műtötték.  

Nyári Diána boldogsága részben ugyancsak egy összeköltözésben manifesztálódott, igaz, náluk egy teljes hónapig kellett erre várni. Más lehetőségük viszont nem volt, mert mint a Bors írja, mindketten nagyon sokat dolgoztak - Nyári kék madara Kovács Dániel, az MTVA sportriportere személyében jött el.

Dani a munkája miatt sokat utazik, a sorozatban én is sokat dolgozom, így gyakorlatilag már az első pillanattól fogva szinte csak az éjszakákat tudtuk együtt tölteni. Ezért igazán kár volt két lakást fenntartani, így aztán egy hónap után úgy döntöttünk, hogy valóságosan is összeköltözünk. Amikor összejöttünk, még Kiss Ramival laktam együtt, de ez már akkor is átmeneti állapot volt, így hamar kettőnké lett a lakás.

És ha már így szóba került, Kiss Ramónával (borítóképünkön) kapcsolatban is remek dologról számolhatunk be, a Blikk nyomán: majdnem egy hónapot tölt a szerelmével az Egyesült Államokban, elmennek Los Angelesbe, San Franciscóba és Las Vegasba is. Az illető férfi egyébként Lékai Máté kézilabdázó, aki támogatja Kiss X-faktoros karrier-irányát. Ez persze így normális, szóval nem is az erről szóló bekezdéssel búcsúzunk, hanem azzal a ténnyel, hogy bár felkérték aktfotózásra (nem Lékait hanem a barátnőjét), azt nem vállalná, de egy szerep kedvéért akár meztelenül is mutatkozna.

A munkámhoz hozzátartozik, hogy adott helyzetben többet mutassak, mint amit amúgy megtennék. Ha nem öncélú, hanem hozzáad a darabhoz vagy a filmhez az, hogy én levetkőzzek akár anyaszült meztelenre, akkor azt hiszem, rábólintanék.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírek meggylekvár mellé: boldogok a magyar celebnők

Ketten egy sportolóval, egyvalaki egy sportriporterrel. Más: Beyoncé még mindig nem hallatott magáról.

8 · Jun 17, 2017 08:46am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments