A jelek szerint ezen a parádésan szeles-napsütéses napon a híresemberek inkább szerezték, semmint dokumentálták élményeiket, de azért így is akadt néhány érdekesség, megmutatjuk őket.

Tolvai Renáta például egy angliai magyar esküvőn énekelt, ebből az alkalomból egy kisebb maréknyi fotót megosztott. Többön az is látszik, milyen dögös fellépőruhában jelent meg.

Jo ejt! * Koszonom a meghivast a Londoni friss hazasparnak sok boldogsagot kivanunk eszmeletlenek voltatok ***** #ukwedding

RENI TOLVAI (@tolvaireni) által megosztott bejegyzés,

Kasza Tibor pedig egy olyan videót tett közzé, amelytől azonnal megkívántunk egy melegszendvicset, bár talán egy kicsit kevesebb kecsappal. Meg mustárral. De azért elég jól néz ki.

Próbáljátok ki! Nagyon guszta és fini! ***

Kasza Tibor (@kaszatibiofficial) által megosztott bejegyzés,

Mielőtt átváltanánk a teljesen külföldi illetőségű híresemberekre, jöjjön az átmenet, Vajna Tímea személyében. A kép funkciója itt feltehetően egy életérzés átadása, amely az önfeledtséget, a nyárságot, a nemzetköziséget és a melltartó-nélküliség szabadságát ötvözi. Már csak egy kérdés maradt: vajon milyen betű hiányzik a trikó elejéről? Mi lehet az a szó? Lover, mint szerető? Loner, mint magányos alkat?...

#summer #vibes #cannes #losangeles

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

Ha van tippjük, osszák meg velünk a Facebookon!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: mi hiányzik Vajna Tímea elejéről?

Egyetlen betűt keresünk, miközben Kasza Tibor ételt készít, Tolvai Renáta pedig angliai magyarok esküvőjén énekelt.

31 · Jun 17, 2017 09:20pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments