Azt már tudhatja, hogy a legújabb képregény-, szuperhősfilm főszereplője, Gal Gadot az életben is egy csodanő.

Azt is láthatta, hogy milyen smink nélkül. Arról viszont eddig nem esett szó, hogy a mozik pénztárjainál szépen teljesítő film sztárja mégis mennyit keresett ezzel a szereppel. kezdjük ott, hogy a Wonder Woman óriási siker. Kritikailag is, meg úgy mindenhogyan. Eddig összesen 500 millió dollárt hozott a jegyeladás világszerte. Hogy ebből mennyit kap Gadot? Azt nem tudni, de a fix gázsija - a Daily Dot szerint - meglepően alacsony,

300.000 dollár.

Aztán persze hozzáteszik, hogy Chris Evans is ennyit kapott az Amerika Kapitényért. Az, hogy Robert Downey Jr. 50 milliót keresett, az most mellékes. Az viszont bevett szokás, illetve nem ritka az olyan szerződés, amiben jegyeladások utáni százalékot is kérnek/kapnak a színészek, amire még rájöhet a kasszasiker utáni bónusz is. 

Ami biztos, hogy Henry Cavill összesen 14 millió dollárt keresett Az acélember című filmjével. Ami nem is volt annyira sikeres, mint a Wonder Woman. Szóval, ha Gal Gadot ennél az összegnél lényegesen kevesebbet fog kapni, akkor joggal lehet majd háborogni, hogy a nők kevésbé vannak megbecsülve és megfizetve Hollywoodban.

(Daily Dot)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A Wonder Woman hősnőjének elég szerény fizetése van

300 ezer dollár. Ha Gal Gadot nem kap egy szép bónuszt a kasszasiker után, akkor Hollywoodra joggal mondhatják, hogy nem becsüli meg a nőket.

17 · Jun 20, 2017 09:11am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments