Elég sokba fog kerülni Kim Kardashian harmadik gyereke

vik
2017.06.21. 14:25

Ugyan még egyáltalán nincs szó arról, hogy Kim Kardashian és Kanye West az agyukat is eldobva harmadik gyereket vállalnának a meglévő kettő, a négyéves North és az egyéves Saint mellé, azért a gondolat már megszületett a fejükben. Olyannyira, hogy állítólag már egy béranya-központtal is felvették a kapcsolatot, hogy információkat gyűjtsenek a gyerekvállalás alternatív, de annál gyakoribbnak tekinthető módszerével kapcsolatban. 

Még mielőtt azt gondolná, hogy a pár pusztán kényelmi megfontolásból hajlik arra, hogy béranyát fogadjon, akkor téved. Valójában arról van szó, hogy szinte esélytelen, hogy természetes úton foganjon meg a lehetséges utód, aminek oka, hogy Kardashian egy úgynevezett placenta accreta nevű méhlepény-beágyazódási rendellenességben szenved, ami egy esetleges szülés következtében azt a kockázatot foglalja magában, hogy miközben a placentát megpróbálják leválasztani, a méhfal nagy eséllyel megrepedhet, átfúródhat, továbbá vérerek szakadhatnak fel, ami súlyos vérzést okozhat az anya szervezetében.

17934603 759006337600222 285899110853115904 n

Két gyerekét ezért kifejezetten kockázatos volt megszülnie, így logikusnak tekinthető, hogy Kardashian nem kívánja még egyszer efféle veszélynek kitenni magát. A béranyaság azonban (legalábbis annál az ügynökségnél, amellyel tárgyalnak) nem egy olcsó mulatság. 

A cég ugyanis 45 ezer dollárt (~ 12 millió forint) kér érte, aztán minden plusz gyerek után még 5 ezret (~ 1,3 millió forint). 

Az ügynökség a pénzért cserébe azt is szerződésbe foglalja, hogy a párnak már a fogantatástól kezdve vállalnia kell minden szülői és jogi felelősséget, abban az esetben is, ha a születendő gyerek bármiféle fogyatékossággal rendelkezne. Egyelőre persze az egész gyerektéma teoretikus, de ha végleg belevágnának, akkor alighanem a fent említett megoldást választanák. 

 Forrás: Just Jared

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Elég sokba fog kerülni Kim Kardashian harmadik gyereke

Viszont a szülés veszélyeitől eltekinthetnek a szülők, ami nem egy elhanyagolható tényező.

8 · Jun 21, 2017 02:25pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments