Ugyan még egyáltalán nincs szó arról, hogy Kim Kardashian és Kanye West az agyukat is eldobva harmadik gyereket vállalnának a meglévő kettő, a négyéves North és az egyéves Saint mellé, azért a gondolat már megszületett a fejükben. Olyannyira, hogy állítólag már egy béranya-központtal is felvették a kapcsolatot, hogy információkat gyűjtsenek a gyerekvállalás alternatív, de annál gyakoribbnak tekinthető módszerével kapcsolatban. 

Még mielőtt azt gondolná, hogy a pár pusztán kényelmi megfontolásból hajlik arra, hogy béranyát fogadjon, akkor téved. Valójában arról van szó, hogy szinte esélytelen, hogy természetes úton foganjon meg a lehetséges utód, aminek oka, hogy Kardashian egy úgynevezett placenta accreta nevű méhlepény-beágyazódási rendellenességben szenved, ami egy esetleges szülés következtében azt a kockázatot foglalja magában, hogy miközben a placentát megpróbálják leválasztani, a méhfal nagy eséllyel megrepedhet, átfúródhat, továbbá vérerek szakadhatnak fel, ami súlyos vérzést okozhat az anya szervezetében.

Két gyerekét ezért kifejezetten kockázatos volt megszülnie, így logikusnak tekinthető, hogy Kardashian nem kívánja még egyszer efféle veszélynek kitenni magát. A béranyaság azonban (legalábbis annál az ügynökségnél, amellyel tárgyalnak) nem egy olcsó mulatság. 

A cég ugyanis 45 ezer dollárt (~ 12 millió forint) kér érte, aztán minden plusz gyerek után még 5 ezret (~ 1,3 millió forint). 

Az ügynökség a pénzért cserébe azt is szerződésbe foglalja, hogy a párnak már a fogantatástól kezdve vállalnia kell minden szülői és jogi felelősséget, abban az esetben is, ha a születendő gyerek bármiféle fogyatékossággal rendelkezne. Egyelőre persze az egész gyerektéma teoretikus, de ha végleg belevágnának, akkor alighanem a fent említett megoldást választanák. 

 Forrás: Just Jared

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Elég sokba fog kerülni Kim Kardashian harmadik gyereke

Viszont a szülés veszélyeitől eltekinthetnek a szülők, ami nem egy elhanyagolható tényező.

8 · Jun 21, 2017 02:25pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments