Aki látta, annak tuti, hogy egy életre beleégett az emlékezetébe Kim Kardashian retusálatlan feneke, amiről áprilisban jelentek meg fotók. Persze, ha véletlenül azok közé tartozik, akik mégis elfelejtették, vagy pont lemaradt róla, akkor íme egy kis emlékeztető a fényképekből:

Bár a képek közel két hónapja megjelentek, Kim Kardashian most szólalt meg először az ügyben, hiszen úgy tűnik, nem hagyhatta szó nélkül, hogy ez alkalommal nem ő pakolta ki a netre a fürdőruhás testét, hanem mások tették meg helyette.

Érdekes módon pedig azt állítja, hogy a képek, amiket eddig mindenki retusálatlannak hitt, valójában maipuláltak! A celebnő egy beszélgetős műsorban adott hangot a kiakadásának és elmondta, bár valóban nem volt a legjobb formában, mikor Mexikóban nyaralt a testvérével, a képeken láthatónál azért jobban nézett ki. 

Láttam ezeket a rettenetes fotókat magamról, amiket megphotoshoppoltak és  aztán tovább szerkesztettek, majd ezek a képek is elkezdtek keringeni a neten. Valóban nem voltam a topon abban az időben, akkor már 12 hete nem edzettem

- magyarázta a celebnő, aki azt is hozzátette, ez az eset egy lökést adott neki ahhoz, hogy újra elkezdjen sportolni. Instagramja alapján pedig ennek meg is van az eredménye, elvileg így néz ki most bikiniben:

cheers!

Kim Kardashian West (@kimkardashian) által megosztott bejegyzés,

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kim Kardashian retusálatlan fenékfotóit mégis megphotoshoppolták!

A celebnőt annyira kiborították a képek, amik áprilisban készültek róla, hogy csak most tudott megszólalni az ügyben.

6 · Jun 21, 2017 08:37pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments