Nagyon fontos párkapcsolati és szúrós szemű, sovány és magyarázkodó híreink következnek - utóbbiak joggal nem világosak egyelőre, de mindjárt elmagyarázzuk. Kezdésképpen örvendezzen ország-világ annak, hogy

Bye Alex szerelembe esett!

A zenész, akit egyébként Márta Alexnek neveztek el a szülei annak idején, az X-faktor egyik szerkesztőjével jött össze, írja a Blikk. A pár hivatalosan május 20. óta van együtt, amire állítólag a lány már több ízben utalt az Instáján, csak ezek szerint senkinek sem tűnt fel. Egészen mostanáig. Bye Alexnek november környékén ért véget az előző, több éves kapcsolata egy Bora nevű hölggyel, akihez a Kedvesem című dalt is írta annak idején. De azóta, ahogy a lap fogalmaz, szerencsérehamar eltalálta Ámor nyila. 

Demcsák Zsuzsa is követi Bye Alex példáját.

Jól sejti, ez pont azt jelenti, hogy az ATV-hez igazoló műsorvezetőnő ismét szerelmes. A Bors a Frizbi című műsorra hivatkozik, amelyben Hajdú Péter próbálta kiszedni Demcsákból, hogy mi a helyzet a magánéletével jelenleg, ami nagyjából annyit tesz, hogy van-e új barátja.

Alakul

- mondta a műsorvezetőnő, aki a lap szerint zavarba jött a kérdéstől. Az új úrról annyit lehet tudni, hogy már régóta ismerik egymást, de az érzéseik csak most alakultak át valami komolyabbá. Demcsák a gyerekeinek még nem mutatta be, a Blikk szerint viszont már de. 

Szabó Zsófi a csontos arca miatt tűnik túl soványnak.

Ezt nem mi mondjuk, hanem ő mondta a Blikknek azután, hogy a rajongók egy Instagramra feltöltött fotója láttán aggódni kezdtek az egészségi állapota miatt. Szabó Zsófi mindenkit megnyugtatott, hogy csak baromi jó a diétája, jelenleg 59 kiló, és mindenről a csontszerkezete tehet. 

#trafficselfie 😫🤗☀️

Szabo Zsofi (@szabozsofi) által megosztott bejegyzés,

Igazából csontosabb a felsőtestem és az arcom, ezért tűnhetek egyik-másik fotón túl soványnak, de nem vagyok az. Az egész alakos fotókon jól látszik, hogy van combom, fenekem. Sosem tartoztam a csontsovány lányok táborába, és szerintem nem is fogok.

 Sarka Kata és Bálint Antónia tárgyalásán fagyos volt a hangulat.

Meglepő cikk jelent meg a Borsban a per szerdai folytatásáról, amelyből valójában semmi érdemi információval nem gazdagodtunk, csak hogy nagyon feszült volt a hangulat. Sarka Kata késett, a tanúk a telefonjukat nyomkodták, Bálint Antónia pedig idegesen rázta a lábát, és csúnyán nézett az üzletasszonyra. Hát, így. A per ősszel folytatódik, és ítélet is várható. 

Vujity Tvrtko Trump-aláírásának eredete még így sem teljesen világos.

A jelenleg Amerikában tartózkodó Vujity Tvrtko elmondta, honnan szerzett megható üzenetet Donald Trump-tól. Az alapszituációról tudni kell, hogy először azt állította, hogy az amerikai elnök egy aláírt fotón üzente neki, hogy imádkozik érte és az ATV-ért, ahol nemsokára dolgozni fog - ezt pedig Tvrtko a Facebook-oldalára fel is töltötte. Miután ezrével estek neki az emberek, hogy ez nyilvánvaló kamu, és potom pénzért lehet rendelni a netről hasonlót, és alighanem ő is így tett, na, akkor levette. Most a Rádió 1 Reggeli Showjában beszélt az eset körülményeiről, amelyet a Bors szemlézett. 

Volt egy búcsú kerti partim itt Washingtonban. Az én amcsi szomszédom, aki a legjobb barátom is évek óta, a buli végén azt mondta, bocsi, ezt itt hagytam, és a kezembe nyomta ezt az autogramkártyát. Mondta, hogy ez a washingtoni búcsúajándékom.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Demcsák Zsuzsának már nem csak új munkája, hanem új pasija is van

Bye Alex is szerelmes, Sarka Kata és Bálint Antónia pere folytatódott, Szabó Zsófi joggal sovány, Vujity Tvrtko pedig megmagyarázta a Trump-aláírást.

16 · Jun 22, 2017 08:03am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments