Most már egészen biztos, hogy Gwyneth Paltrow - ha már nem színészkedik főállásban - jobban tenné, ha mondjuk egész nap a tengerparton lazulna bikiniben, ahelyett, hogy egy netes női magazint üzemeltet.

Az újságról már mi is többször írtunk, hiszen hihetetlen hülyeségek jelennek meg benne, főleg arról, hogy a nőknek mi mindent kéne a vaginájukkal csinálniuk. Ezek egyébként olyan tanácsok, amiket maga a színésznő sem alkalmaz, sőt egy viszonylag friss interjúból az derült ki, hogy fogalma sincs, miket ír az újságja, ami miatt most éppen a NASA-val került összetűzésbe.

A Goop ugyanis a napokban egy gyógyító testmatricáról számolt be, amiben - híradásuk szerint - ugyanolyan szénszál van, mint az asztronauták ruhájában.

Ezzel pedig csak az a baj, hogy nem igaz.

Legalábbis a NASA egy közleményben értesítette a CNN-t arról, hogy jelenleg semmilyen szénszármazékot nem használnak a szkafanderekben.

Az eset után a magazin cikkéből törölték a problémás részt, és a Goop azt nyilatkozta, hogy az információ a matricát gyártó cégtől érkezett, akikkel most újra egyeztetnek az ügyben.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A NASA is megharagudott Gwyneth Paltrow okoskodó magazinjára

Az űrhajózási hivatal kénytelen volt a médián keresztül reagálni az egyik cikkre.

4 · Jun 23, 2017 09:49am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments