Mint arról beszámoltunk, Cristiano Ronaldo focista barátnőjét, a mellbevágó szépségű Georgina Rodriguezt ugyanaz az ügynökség, az Uno Models szerződtette le, amelynek portfólióját hazánk két büszkesége, Palvin Barbara és Mihalik Enikő erősíti. A 22 éves lányról azóta elkészült az első profi fotó, ami el is döntötte korábban feszegetett kérdésünket. Azt, hogy menni fog-e neki a modellkedés. A válasz egyértelmű:

Igen.

Ahogy láthatja, Rodriguez egy kifejezetten erős fotóval indította új szakirányát. A fekete-fehér képen fehérneműben pózolva veti be igéző tekintetét, ezzel maximálisan kimerítve a dögösség fogalmát.

Ha olvasta róla szóló posztjainkat, akkor tudnia kell, hogy megismerkedésük előtt a lány egy madridi Gucci boltban dolgozott, ahonnan pont azért volt kénytelen távozni, mert románcuk miatt az üzletbe egyfolytában újságírók szivárogtak be. Az, hogy modellként próbálja ki magát, kézenfekvő választásnak bizonyult, hiszen mindig is érdekelte a divat, ráadásul testi adottságai is kompatibilisek a kifutók világával.

Közben egyre több jel mutat arra, hogy a pár tényleg a családalapításon ügyködik. A gyanú először azért merült fel, mert egyik közös fotójukon Rodriguez hasa eléggé kigömbölyödött. De ennél is árulkodóbb, hogy a közelmúltban mindketten felkerestek egy madridi klinikát, ahol DNS-tesztet végeztettek, mert a végére akartak járni, hogy mennyire illenek össze baba-szempontból.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Befutott az első modellkedős fotó Ronaldo őrülten szexi csajáról

Ha megnézi a fehérneműs képet, szemernyi kétsége sem marad majd afelől, hogy sikeres lesz-e új szakmájában.

8 · Jun 23, 2017 02:27pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Via The Sun