Adele egy kézzel írott levéllel, az Instagramján tudatta a világgal, hogy elege van a turnézásból, és alighanem egy életre abbahagyja. Persze logikusnak tűnik a döntése annak tükrében, hogy az utóbbi időben gyakorlatilag nem csinált mást, mint utazgatott, fellépett, utazgatott és fellépett, így összesen 119 koncertet tudhat a háta mögött, és négy még hátra van. Persze a döntésében keményen szerepet játszik az is, hogy a turné nem volt mindig zökkenőmentes - az énekesnő a Grenfell toronyház tűzvészénél is ott volt, ami nem tett túl jót a lelkének.

Úgy fest, igencsak besokallt, ráadásul, azt írja, amúgy sem való neki ez az életmód, sőt, kifejezetten otthonülő típus, amely személyiségjeggyel elég nehezen összeegyeztethető az állandó turnézás. 

💌😢😭✒❤Photo by Traci @tracii_m Translation by @wannabeadkins Adele @Adele's letter from her your book! "So this is it after 15 months on the road and 18 months of 25 we are at the end. We have taken this tour across uk+ Ireland, throughout Europe, all over America and I finally got to go to Australia and New Zealand too. Touring is a peculiar thing, it doesn't suit me particularly well. I'm a real homebody and I get so much joy in the small things. Plus I'm dramatic and have a terrible history of touring. Until now that is! I've done 119 shows and these last 4 will take me up to 123, it has been hard out an absolute thrill and pleasure to have done. I only ever did this tour for you and to hopefully have an impact on you the way that some of my favourite artist have had on me live. And I wanted my final shows to be in London because I don't know if I'll ever tour again and so I want my last time to be at home. Thank you for coming, for all of your ridiculous love and kindness. I will remember all of this for the rest of my life. Love you. Goodnight for now" ❤️Adele #Adele #Adelettes #AdeleLive2017

Adelettes©® (@adelettes) által megosztott bejegyzés,

Az utóbbi hónapok alatt 119 koncertet tartottunk meg, az utolsó néggyel pedig ez a szám 123-ra nő majd. Bejártuk Európát, Amerikát, végül koncerteztünk Ausztráliában és Új-Zélandon is. A turnézás speciális dolog, és nem különösképp nekem való. Kifejezetten otthonülő típus vagyok, és hatalmas örömömet lelem a kis dolgokban. Ráadásul elég drámai vagyok, és rettentő dolgokat éltem át a turnén. [...] Az egészet miattatok csináltam végig, és remélem, olyan hatást gyakoroltam rátok, mint rám a kedvenc előadóim. Azért akartam az utolsó koncertjeimet Londonban tartani, mert egyelőre nem tudom, hogy valaha fogok-e még turnézni, ezért az utolsó alkalmat otthon szerettem volna megélni. Köszönöm, hogy eljöttetek, köszönöm a szereteteteket és a kedvességeteket. Egész életemben emlékezni fogok erre az egészre. Szeretlek titeket. 

Forrás: Just Jared

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nagyon úgy fest, hogy Adele egy életre abbahagyja a turnézást

Egy kézzel írott levélben köszönt meg minden eddigi támogatást a rajongóinak, és jelezte, hogy nem valószínű, hogy valaha ismét turnézni kezdene.

5 · Jun 29, 2017 03:53pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments