Cara Delevingne modell és színésznő interjút adott a Glamour magazinnak, amelyben többek között beszélt a szexualitásáról, arról, hogy mit érez, amióta leborotválta a fejét, és hogy mi segít neki abban, hogy sikeres legyen a szakmájában. 

A szexualitás kérdésében elég heves vérmérsékletet produkál, amikor valaki azon értetlenkedik, hogy mégis hogy tarthat jóképűnek egy férfit, amikor állítólag leszbikus. A nyíltan a nőkhöz is vonzódó Delevingne nehezen tud megbirkózni az efféle megjegyzésekkel. 

Sok hetero barátom van, akik nagyon ósdin gondolkodnak erről a témáról. Ha például azt mondom, hogy helyesnek találok egy srácot, akkor jön a válasz, hogy dehát te meleg vagy. Idegesítő. Ha egy lány lánnyal van kapcsolatban, egy fiú meg egy másik fiúval, attól még nem kell őket beskatulyázni. Most képzeld el, hogy egyszer férjhez megyek - akkor azzal jönnek majd, hogy mindvégig hazudtam? 

Ennek ellenére azonban örül, hogy a szexualitásról manapság szabadabban lehet beszélni, mint annak idején, ami a fiatalok számára szerencsés helyzetnek tekinthető.

Cara Delevingne egyre sikeresebb a munkájában. Azt mondja, a modellkedés csak valami, amit csinál, de a színészet sokkal inkább egyezik azzal, ami ő maga. Ráadásul, amióta teljesen józan életet él, több sikerélménye van, tiszta fejjel ugyanis jobban bele tud helyezkedni az adott karakterbe, amit elvárnak tőle. Jelenleg a Life in a Year című filmben, amelyet jelenleg is forgatnak.  

Végül arra, hogy mit érez, amióta kopaszra borotválta a fejét, kicsit aggasztóan reagált: 

Abszolút felszabadító érzés. Bár úgy érzem, az emberek azóta sokkal jobban olvasnak az elmémben. Olyan, mintha látnák a gondolataimat.

Forrás: Just Jared

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Cara Delevingne élvezi, hogy kopasz, csak egy baja van vele

Egy interjúban osztotta meg aggodalomra okot adó gondolatait, és azt, hogy mit érez, amikor valaki leszbikusnak titulálja őt.

6 · Jun 29, 2017 05:58pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments