Demi Moore és Bruce Willis 28 éves lányáról, Rumer Willisről sokszor írtunk azzal kapcsolatban, hogy elég jó nő benyomását kelti, ugyanakkor nemrégiben azt is kifigyeltük, hogy valami rossz történt a szájával, ami nem vált az előnyére. Ezt akkor annak tudtuk be, hogy anyjához hasonlóan ő is plasztikai beavatkozásoknak vetette alá az arcát, arról viszont nem tudtunk, hogy más is állhat a nem jól kinézés hátterében. Például az, hogy iszik. Mármint nem vizet vagy szörpöt, hanem alkoholt. 

Azért lehet némiképp összevonni a két dolgot, mert most egy meglepő információt posztolt az instájára, jelesül azt, hogy

fél éve már nem iszik egy csepp alkoholt sem. 

Ezt bővebben is kifejtette, a következőképp: 

„Ha valaki, én aztán tudom, hogy nem vagyok tökéletes, és hol elrontok dolgokat, hol meg összejönnek, de ezt mindenképpen meg akartam osztani, mert nagyon büszke vagyok magamra.”

Tegnap volt egy hónapja, hogy józan vagyok.

„Ez nem valami olyan dolog, amit előre elterveztem, mégis, hosszú volt az út, mire idáig eljutottam, és nyugodtan mondhatom, hogy még soha életemben nem voltam ennyire büszke magamra. Köszönöm mindenkinek a sok szeretetet és támogatást, legyetek jók magatokhoz!”

Forrás: Just Jared

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Bruce Willis lánya fél éve józan

Úgy látszik, ez nagy szó nála, úgyhogy büszkén értesítette is róla a világot.

2 · Jul 03, 2017 01:48pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments