Szexuális ragadozóktól félti eltűnt lányát a Gotham színésze

2017.07.03. 13:55

Az 51 éves Donal Logue, aki a Gotham mellett a Sons of Anarchy és a Vikings című sorozatokból lehet önnek ismerős, június 29-én a Twitteren jelentette be, hogy Jade Logue nevű, 16 éves gyermekének három nappal korábban nyoma veszett Brooklynban – segélykérése megértéséért tisztázzuk: a tini eredetileg Arlo néven, fiúként született, de már lányként él –, majd egy másik tweetben az internetezők segítségét kérte felkutatásához.

„Kasey-nek (Kasey Walker, a színész volt felesége) és nekem nagyon hiányzik a kicsikénk, Jade, vagyis Arlo. Bármilyen tippet megköszönünk az alábbi telefonszámra”

– fogalmazott a színész azóta törölt posztjában, amelyben köszönetet mondott az embereknek, hogy mellettük állnak és imádkoznak értük ezekben a nehéz időkben.

A New York-i rendőrség szóvivője az Us Weekly kérdésére megerősítette, hogy Jade Logue eltűnéséről egy családtagtól kaptak bejelentést. Ennek alapján a tini június 26-án 15 óra körül távozott brooklyni otthonából, és azóta sem adott életjelet magáról.

A tinit a rendőrség is keresi
A tinit a rendőrség is keresi
Fotó: Twitter

Jade Logue tavaly az interneten coming outolt transzneműségéről, megjegyezve, hogy alig várja, hogy különösebb ok nélkül, pusztán a létezése miatt támadják. Vélhetően ez is közrejátszott abban, hogy édesapja június 29-én kifejezetten őt szólította meg egy szívhez szóló tweetben. 

„Ha látod ezt, tudnod kell, hogy szeretlek és nagyon hiányzol. Kérlek, gyere haza.”
Édesapja minden követ megmozgat, hogy megtalálja
Édesapja minden követ megmozgat, hogy megtalálja
Fotó: Twitter

A színész később úgy fogalmazott, hogy szereti lánya igazi énjét, közösségét pedig igencsak összetartó csapatként ismeri, de vannak „ragadozók”, akik pont a hozzá hasonló édes, bűbájos lelkekre vetik ki hálójukat.

Via US Weekly

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szexuális ragadozóktól félti eltűnt lányát a Gotham színésze

Donal Logue attól tart, hogy gyermekének eltűnése azzal függhet össze, hogy a 16 éves Jade Logue transzneműként él.

3 · Jul 03, 2017 01:55pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments