Mai hírösszefoglalónkat Gombos Edinával és családjával kezdjük, akik majdnem pontosan két évvel ezelőtt költöztek ki Amerikába - hivatalosan politikai menekültekként - , hátha ott jobb lesz, mint itthon. A volt műsorvezetőnő a napokban közölte Facebook-on, hogy nagyon elégedettek az életükkel jelenleg, mivel megkapták a zöldkártyát, így mostantól esély sincs arra, hogy hazatoloncolják őket az országból. 

Zámbó Adrián

Zámbó Jimmy legkisebb fiáról, Zámbó Adriánról ír a Bors, döbbenet felütéssel. Az ok, hogy a lap elámult, az lehet, hogy az üzletvezetőként tevékenykedő fiatalember négy hónap alatt 34 kilót fogyott. A változtatás szándékos volt: szakított a barátnőjével, majd a világ összes nőjével szeretett volna összejönni, de 115 kilósan ez nem volt olyan egyszerű, mondja ő. Ezért azóta nem eszik meg naponta két tábla csokit (állítólag ezt a legnehezebb megállnia), edzőterembe jár, és napról napra jobban érzi magát. 

Minden jobb így. Nemcsak akkor érzem ma­gam sokkal jobban, amikor tükörbe nézek, hanem például nem fulladok ki attól, ha megkötöm a cipőfűzőmet.

 Hajdú Péter

Tegnap pedzegettük, hogy Hajdú Péter, szájhúzogatva ugyan, de hajlandó lenne tanúskodni (volt) felesége, Sarka Kata és Bálint Antónia tárgyalásán, most azonban egészen másról van szó. A Blikk írta meg, hogy a műsorvezető szerződést hosszabbított az ATV-nél, így két évig még biztosan marad a csatornánál.

A Frizbi mellett a Heti Napló Sváby Andrással című riportműsort és a nemsokára a tévéhez érkező Bochkor Gábor műsorát is az én cégem gyártja majd

- mondta Hajdú Péter. Németh Szilárd, az ATV vezérigazgatója elgondolkodott azon, hogy az Esti Frizbit egy órásról másfél órásra növeljék idővel. 

VV Mici és VV Krisztián

Az ex villalakó páros szakításáról tegnap már beszámoltunk, azóta viszont az események jelentősen eszkalálódtak. Úgy kezdődött, hogy VV Krisztián azt állította, ő szakított Micivel, amiért megcsalta őt, Mici azonban ezt cáfolta, és egy videóüzenetben tudatta a világgal, hogy Krisztián nem szimpatikus jelenség, aki több ízben megütötte már őt, és vele tartatja el magát. Krisztián nem cifrázta túl, és bájos stílusban hazugnak nevezte a lányt. Jelenleg itt tart ez az izgalmas história. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Zámbó Jimmy fia már nem fullad ki attól, ha megköti a cipőfűzőjét

VV Mici és Krisztián szakítása kezd edurvulni, Hajdú Péter pedig bejelentést tett.

12 · Jul 04, 2017 08:07am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments