Bódi Sylvi

Olvadozik örömében Bódi Sylvi - írja irodalmi plasztikussággal a Blikk. Ez az olvadozás annak köszönhető, hogy a modell gyerekeknek tervezett ruhát, hogy ne csak a felnőttek, hanem ők is követhessék a divatot. Ezzel a remek hírrel kezdjük mai hírösszefoglalónkat.

Régi álmom volt egy kislány kollekció megvalósítása, melyet az unokahúgom, Anna Léna (alias Csipike) iránti szeretetem ihletett. Íme, egy cuki összeállítás, amitől én már most elolvadok

-  írta erről az Instájára

 Lola

Lola elmondta a Borsnak, hogy örül, amiért már nincs neki gyermekteste. Azt mondja, mindig is tele volt komplexusokkal, amelyeket nehezen tudott levetkőzni, és nem is nagyon segítettek neki benne, sőt, páran azért is rászóltak, ha 1-2 kilót hízott. 

Mostanra már egyáltalán nem érdekel, ki mit lát, tudom, hogy nem vagyok modellalkat. Persze ma sem látom magam vékonynak, nem is vagyok az. Rengeteget fő­zök, eszem, so­kat alszom, nem iszom alkoholt, nem dohányzom. Jól ér­zem magam a bő­römben, ezért is vállaltam el ezt a fürdőruhás fotózást. Örülök, hogy végre nincs gyerektestem és kezdek asszonyosodni.

Gundel-Takács Gábor/Kasza Tibor

Már majdnem teljesen biztos volt, hogy Gundel-Takács Gábor vezeti majd az Áll az alku című műsort a TV2-n, de valami rejtélyes oknál fogva az utolsó pillanatban visszamondta a megállapodást. A Bors tudni véli, hogy a műsort ezért Kasza Tibor vezeti majd. 

Nem állapodtunk meg, ennyi. A TV2 joga azzal vezettetni a műsort, akivel csak szeretné

 - mondta a lapnak Gundel-Takács. Kasza Tibor és a TV2 sajtóosztálya egyelőre nem kívánta kommentálni a híreket. 

Sebestyén Balázs

Ideiglenes végzés alapján Sebestyén Balázs nem használhatja az elnevezést és a műsor logóját sem, mert nagyon hasonló a ClassFM védjegyoltalom alatt álló Morning Show elnevezéséhez, írja az Index. A Class FM-et azzal vádolja a Sláger Rádió Értékesítési Kft., hogy

a Morning Show minden részletét lemásolja a célja érdekében, és arra törekszik, hogy megtévessze a fogyasztókat és elhitesse velük, hogy a Reggeli Show azonos a Morning Show-val.

A további részletekről ebből a cikkből tájékozódhat

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Lolának nincs gyerekteste, Sebestyén Balázsnak meg Morning Show-ja

Bódi Sylvi el akar olvadni, és Kasza Tibor vezetheti az Áll az alkut Gundel-Takács Gábor helyett.

18 · Jul 05, 2017 09:44am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments