Amíg a színésznő a Trónok harcából értesült először az orális szexről, addig mi a Times magazinnak adott interjújából tudhatunk meg egy kis információt a párkapcsolatáról.

Az eddig se volt titok, hogy Joe Jonas (a Jonas Brothers nevezetű fiúbanda egyik oszlopos tagja) a pasija. Többször is lehetett már látni őket együtt, amint egymás kezét fogták például. Az viszont nem volt ismert, hogy milyen is az ő kapcsolatuk. Amikor Turner elárulta, hogy van pasija (azt nem mondta, hogy ki), akkor hozzátette, hogy ennyi, ez minden mondani valója, szeretné privátként kezelni ezt a dolgot.

A Times magazinnak azonban mondott valamit. Igaz, nem említi Joe Jonast, de elég egyértelműen ki lehet következtetni, hogy kire is gondol, amikor az alábbiakban.

Kicsit begubóztam az elmúlt időszakban, és elfelejtettem, hogy milyen szórakozni, kimozdulni a barátokkal, elmenni valahova enni, és így tovább. Az utóbbi időben megismerkedtem valakivel, aki kirángatott ebből az állapotból, ez segített legyőzni a bennem rejlő bizonytalanságot, és a dolgokat, amik miatt korábban kínoztam magam.

Na, van mit köszönni ennek a bizonyos valakinek, akivel mostanában ismerkedett össze. Akárhogy is hívják.

(Buzzfeed)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sophie Turner elárult valamit Joe Jonasszal való kapcsolatáról

Ez azért fontos, mert eddig csak annyit lehetett tudni, hogy van egy párkapcsolata, amiről nem akar többet elárulni.

2 · Jul 05, 2017 04:12pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments