Blac Chyna elsősorban arról ismeretes, hogy annak idején hozzáment a Kardashian-asszonyok testvéréhez, Rob Kardashianhez, és gyereket is szült neki. Lehetett volna ebből egy boldogan élnek, míg meg nem halnak élet,de a házasságukból végül minden lett, csak ez nem. Az egy dolog, hogy elváltak, az viszont egy másik, hogy mi történt azóta. 

Rob Kardashian nyilvánvalóan sértettnek érzi magát, és ragaszkodik azon elképzeléséhez, hogy Chyna megcsalta őt. Ezen olyannyira képtelen túllépni, hogy bosszúhadjáratot indított volt felesége ellen, ráadásul nem is akármilyet. Ehhez pedig a legnyilvánvalóbb színhelyet választotta, a közösségi médiát. 

Mi történt pontosan?
  • Kardashian feltöltött Twitterre és Instára egy screenshotot egy állítólagos üzenetváltásról, amelyet azzal a férfival folytatott, akivel Chyna megcsal(hat)ta őt. 
  • Aztán egy olyat is, amin Chynával levelezett, majd ehhez néhány meztelen képet is mellékelt a nőről - ezeket azóta törölték a platformok.
  • Chyna a Snapchat-en reagált, és azt állította, Kardashian többször is bántalmazta őt.
  • Kardashian bedurvult, és közölte, hogy volt felesége drogozik, majd két olyan meztelen fényképet töltött fel róla, amit már az Instagram sem tudott feldolgozni, ezért felfüggesztették a férfi fiókját.

Egy Chynához közelálló forrás azt állítja, ennek az egésznek egyértelműen maga a modell az áldozata, és ez elég régóta van így. 

Havonta kell telefonszámot változtatnia Kardashian miatt. És ugyan ezt mindenki valami vicces pletykaként kezeli, de nem az, sőt, nagyon is veszélyes. 

Egy ügyvéd, bizonyos Carrie Goldberg szerint Kardashian simán büntetőjogi felelősségre vonható a kiteregetett fotók miatt, mivel, ahogy mondja, ez klasszikus bosszúpornó, ami egyszerűen megengedhetetlen. Szerinte egyébként Kardashian igencsak megkönnyítette Blac Chyna ügyvédjének a dolgát, mert annyira egyértelmű a helyzet, hogy lehetetlen lenne bárhogy is belekötni. 

A hűtlenség gyanúja senkit sem jogosít fel arra, hogy ilyen pusztító módon álljon bosszút a másikon

- mondta Goldberg, majd hozzátette, hogy Rob Kardashian ezért hat év börtönbüntetésre és jelentős pénzbírságra számíthat.

Forrás: People

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kim Kardashian öccse bosszúpornót posztolt Instára a gyereke anyjáról

Az Instagram letiltotta a fotóját, de egyéb böjtje is lesz ennek.

12 · Jul 06, 2017 10:30am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments