Arról, hogy Palvin Barbara és nővére, Palvin Anita éppen egymás társaságát élvezi, már tegnapi posztunkból értesülhetett, hiszen mindketten jelen voltak azon a svájci vacsorán, melynek kapcsán egyből beindultak a találgatások, hogy a modell vajon együtt van-e Dzsudzsák Balázs focistával. Az előbbi Palvin azonban közben kiposztolt magukról egy közös fotót, ami mellett nem mehetünk el szó nélkül, mivel remekül tükrözi, hogy a csinosságuk tekintetében mennyire hasonlítanak egymásra. Hát ennyire:

Sisteeerrr 😘 @anitapalvin

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Görög Zita egy dekoltázsos képpel szemléltette, hogy nagyon elfáradt, mire 800 kilométert levezetve megérkezett vakációja helyszínére, Olaszországba, a kommentelők viszont megnyugtatták, hogy szépsége így sem szenvedett csorbát. Ebben egyébként csak egyetérteni tudunk velük!

After driving 800 kms #finally #italy #vacation #family #freetime #lazy #tired #happy

Görög Zita (@gorogzita) által megosztott bejegyzés,

A bikiniben mutatkozó Iszak Eszter a Balatonnál nosztalgiázott egy sort. A mellékelt szövegből kiderül, hogy kiskorában minden nyáron a magyar tengernél nyaralt családjával, így amikor csak teheti, igyekszik visszatérni oda.

Istenes Bence ezzel párhuzamosan Natán nevű kisfiának biológiai ismereteit próbálta bővíteni. Ahogy láthatja, az első lecke az állatvilágról, azonban belül is a tehenekről szólt.

Cristiano Ronaldo pedig egyik ikergyermekével az ölében fotózkodott modellként dolgozó barátnőjével, Georgina Rodriguezzel, akivel kapcsolatban egyre megalapozottabbnak tűnik a gyanú, hogy terhes

Lovely moments😍

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

Mára ennyi, viszlát!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó: Ezen a fotón egyből két csinos Palvint is láthat

Palvin Barbara a nővérével, Palvin Anitával fotózkodott, aki hozzá hasonlóan szintén dekoratív jelenségnek számít.

6 · Jul 11, 2017 09:17pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments