Brooklyn Beckham nem is olyan rég, 2017 júniusában adta ki saját fotós könyvét, a What I See, azaz az Amit látokot. Arról már megoszlanak a vélemények, hogy mégis milyen fotók kerültek bele végül ebbe a könyvbe. Maradjunk annyiban, hogy több fotós is elég durván lehúzta. 

Életlen képek...

béna kompozíciók...

Ilyen és ehhez hasonló kritikákat kapott.

A fotózás Brooklyn Beckham mellett gördeszkázik is. Azt is amatőr szinten úzi, de az Instagramra feltöltött videói alapján abban egy kicsit több a sikerélménye. Úgy néz ki, van egy kialakulóban lévő harmadik hobbija is, mégpedig a tetoválás gyűjtés.

Még áprilisban szerezte be az első tetkóját, ami egy indiánfőnököt ábrázol. Pont az a művész rajzolta neki, aki apja bőrét is rendszeresen kivarrja. Nem mellesleg David Beckhamnek is van egy hasonló tetoválása. Ami a lényeg, hogy Brooklyn Beckham most, pár hónappal később újabb varrással jelentkezett.

Thanks mate...

bb (@brooklynbeckham) által megosztott bejegyzés,

Ha ilyen ütemben halad a 18 éves fiú, akkor a tetkóinak számával bőven beelőzheti apját, akinek szinte már nincs is szabad bőrfelület a testén. A több mint 40 varrással büszkélkedő Beckham nem ma kezdte: a keze, a nyaka, a mellkasa is tiszta tinta. A lába és a háta az, ahol még elférne még egy-két minta, ha esetleg úgy gondolná.

Mit gondol ön erről?