462090138 10

James Franco szokatlan módszerrel szedett fel csajokat, amíg a McDonald's-ban dolgozott

2017.07.12. 15:23

James Franco, amíg nem híres színész volt, csak szeretett volna az lenni, addig a puszta létezése nem mindig volt elegendő ahhoz, hogy két perc alatt sikerüljön nőket felszednie. 

Annak idején egy Los Angeles-i McDonald's-ban dolgozott pár hónapig, ezért kénytelen volt valami egészen újszerű módszert bevetni (bár lehet, hogy ezt mások már régóta alkalmazzák), ami annyira bevált, hogy hirtelen csüngeni kezdtek rajta a nők. A részleteket a W Magazine-nak adott interjújában firtatta.

A mekis időszakban színésziskolába járt, így adta magát a terv, hogy másnak kell kiadnia magát, mint aki valójában. Legalább egy kicsit. Ezért döntött úgy, hogy 

előveszi a világ legbénább akcentusait, és ezekkel kápráztatja el a McDrive-ba betérő hölgyeket. 

Ez olyan jól ment neki, hogy a kiszolgálás után volt, aki tett még egy kört, kért még egy adag kaját, vagy azt mondta, hogy elfelejtette az epres shake-jét, egy másikuk pedig, ha már úgyis visszament, megkérte Francót, hogy adjon neki olasz nyelvleckéket. Ha épp randiig fajult az ismerkedés, és elvitte a lányt moziba, a helyszínen is folytatta a már jól bevált akcentust, nehogy ez okozza a kapcsolat vesztét. Az így kialakult apróbb liezonok azonban még így sem voltak túl hosszú életűek, nem véletlenül. Akkoriban ugyanis nem volt jellemző a mobilhasználat, így a nők csak az otthoni telefonján tudták elérni. 

Mivel fogalmam sem volt, hogy ki hív, felvettem, és teljesen átlagos kiejtéssel belahallóztam a kagylóba. 

Ilyenkor persze rögtön lebukott, a jól indult viszonynak pedig befellegzett. 

Forrás: People

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
James Franco szokatlan módszerrel szedett fel csajokat, amíg a McDonald's-ban dolgozott

Remek ötlet, de kérdés, hogy nálunk ez ugyanígy beválna-e.

48 · Jul 12, 2017 03:23pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments