A fenti videó egy összeállítás a The Real Houswives című realityből. Hogy jön ez ide? Hát úgy, hogy ha minden jól megy, akkor ehhez hasonló balhékra, drámákra, hisztikre lehet majd számítani ősszel. Természetesen magyar kivitelben, mert hála a Viasat3-nak, elkészült a Feleségek luxuskivitelben. 

Átadnánk a szót a sajtóközleménynek.

A magyar változat forgatása már javában zajlik a főszereplőkkel. Aki pedig ősszel a VIASAT3 kameráit beengedi tehetős mindennapjaiba, az nem más, mint Rubint Réka fitnessguru, Farkas Rita étteremtulajdonos, a filmproducer és modell Csősz Boglárka, az operettszínésznő Köllő Babett, a gyermekruha-tervező  Smaltig Dalma , és a modell Vasvári Vivien. Mindannyian különböző egyéniségek, annyi mindenesetre közös bennük, hogy jelentős vagyon áll mögöttük. A hölgyek mind maguk irányítják a háztartás vezetését, nevelik a gyermekeiket, miközben hihetetlen gazdagság veszi körül őket; ráadásul mindegyikük aktív, a saját vállalkozásában dolgozik. A heti egy epizóddal jelentkező műsorban időről időre családtagjaik és legjobb barátaik is felbukkannak majd.

A műsor legnagyobb ígérete, és egyben húzóereje, hogy nem csak a makulátlan pompa lesz bemutatva, mert lesz veszekedés, dráma és váratlan fordulat is.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rubint Réka luxus életvitelére kíváncsi? Ön nyert!

Jön a Feleségek luxuskivitelben, azaz a The Real Houswives magyar változata.

119 · Jul 14, 2017 09:44am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments