Tanja Brockmann-t, a 29 éves német Playboy-modellt egy mallorcai szupermarketben érte felfoghatatlan méltánytalanság. A megélhetési vetkőzőként érvényesülő kölni hölgy a 36 Celsius-fokos hőségben kereste fel az Eroski néven ismert üzletet, azzal a feltett szándékkal, hogy ott zöldségeket vásároljon. Törekvéseiben egy buzgó dolgozó akadályozta meg, mert úgy ítélte meg, hogy forrónacijában és jelentős mértékben kivágott felsőjében a kelleténél többet mutat meg magából.

Brockmann elég komoly megrázkódtatásként élte meg, hogy túl szexi megjelenése miatt kitessékelték a boltból. Olyannyira, hogy kálváriájával telesírta a német médiát. Most át is adnánk neki a szót.

Már félig volt a bevásárlókocsim, amikor a személyzet egyik tagja hirtelen odajött hozzám. Először spanyolul, majd angolul azt mondta, vedd fel az inged, vedd fel az inged – újra és újra, egyre hangosabban.

Ezzel csak annyi gond adódott, hogy a Playmate abban a pillanatban egyetlen ing birtokában sem volt, így még ha hajlott is volna is rá, hogy eleget tegyen a felszólításnak, akkor sem tudta volna megvalósítani azt.

„Szupermarketbe akartam menni, nem pedig templomba.”

– méltatlankodott a modell, akit végül a fent említett alkalmazott rángatott ki a boltból a karjánál fogva.

„Nagyon kellemetlen volt a számomra. Mindenki úgy bámult, mintha csak loptam volna.”

Brockmann azt is sérelmezte, hogy megpakolt bevásárlókocsija a szupermarket közepén maradt, ami ahhoz a drámai helyzethez vezetett, hogy

keresnie kellett egy másik üzletet.

Most már csak arra vagyunk kíváncsiak, hogy a modell által átélt viszontagságok milyen mértékben érintették meg önt?!

Elmorzsolt egy könnycseppet Brockmann miatt?

Via The Sun

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ez a német Playmate a dekoltázs-diszkrimináció legújabb áldozata

Tanja Brockmann hatalmas megrázkódtatásként élte meg, hogy kiterjedt dekoltázsa miatt kitessékelték egy mallorcai szupermarketből.

0 · Jul 15, 2017 08:21am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments