Mielőtt világhírű színésszé és Hollywood legkeresettebb sztárjává vált volna, Brad Pitt is csak egy volt a néhány munkakereső, amatőr színész közül, aki rendszeresen járt meghallgatásokra és bízott az áttörésben.

1991-ben ez végül meg is történt: a fiatal színész néhány kisebb tévészerep és a Dallasban való vendégszereplés után megkapta a jó testű, szexi stoppos fiú szerepét Ridley Scott egyik legfontosabb filmjében, és ez teljesen megváltoztatta az életét.

A Thelma és Louise forgatásáról szóló, frissen megjelent könyvben a szerző, Becky Aikman többek között leírja azt is, hogy miért is volt olyan pikáns a film emlékezetes szexjelenete Geena Davis és Brad Pitt között.

A J.D. nevű főhős kiválasztása nagyon fontos döntés volt a film előkészítéséban: olyan színészt kerestek, aki egyszerre tehetséges, és aki közben

magában hordozza a lazaságot, és a szexiséget is.

Az akkor még viszonylag ismeretlen színész a James Deant idéző jelenlétével és szexi akcentusával végül meggyőzte a stábot, és a válogatáson az egyik női főszereplőt, Geena Davist is teljesen lenyűgözte. 

A könyvből azt is megtudhatjuk, hogy eredetileg nem is Brad Pittet szánta a film rendezője, Ridley Scott erre a szerepre - nem ő lett volna az első választás. Ott volt a meghallgatáson még William Baldwin, Mark Ruffalo, és az akkor még ismeretlen George Clooney is a jelöltek között, és Ridley Scott nagyon hajlott affelé, hogy Baldwin legyen J.D., a stoppos fiú, ám végül mégis a fiatal, kezdő és még nevesincs Pitt lett a kiválasztott. 

Geena Davis visszaemlékezett a film legendás, benzinkutas jelenetére is, amikor Brad Pitt félmeztelenül, cowboykalapban produkálja magát a két női főszereplőnek, majd a kockahasán lassan végigmegy a kamera. A színésznő szerint Ridley Scott személyesen fújta be Pitt hasát Evian spray-vel, hogy szebben csillogjon a felsőteste. 

A Thelma és Louise három főszereplője együtt nyűgözte le a közönséget. Ők hárman, Davis, Pitt, plusz a rendező egy teljesen új nyelvet teremtettek, és egy olyan jelenettel álltak elő, ami végre a nő szemszögéből mutatta meg a szexet. 

Az Off The Cliff című könyvet az Amazonon lehet megrendelni.

via People

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hogyan lett Brad Pitt Geena Davis szexpartnere?

Brad Pitt még ismeretlen, kezdő színész volt, amikor megkapta élete első fontos szerepét a Thelma és Louise-ban, és ez mindent megváltoztatott.

8 · Jul 17, 2017 08:30am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments