Joggal érzi úgy, hogy az utóbbi napokban nem elégítettük ki az Instahíradó-igényét, úgyhogy most visszamenőleg is megtesszük, így nem feltétlenül a legfrissebb, viszont a legérdekfeszítőbb tartalmakkal fogunk szolgálni. Fogadja szeretettel, tartson velünk! 

Halle Berryvel kezdünk, aki az utóbbi napokban több képpel is bizonyította, hogy szuperasszony, ennek megfelelően egy 6 tonnás szekrényt is elbír, ha az éppen ráborulni látszik. 

Would you mess with this mother? #KidnapMovie #DontMessWithMom

Halle Berry (@halleberry) által megosztott bejegyzés,

Híradónkból egyszerűen nem maradhat ki Vajna Tímea, különben felborulna a világ rendje. Nincs tehát más dolgunk, mint megmutatni a legutóbbi tengerparton közlekedését, ami hosszadalmas, és minden bizonnyal sok energiát emészt fel. Nem könnyű egy celebasszony élete, folyton csak mennie kell jobbra, balra, előre, hátra, és még koszos is lesz a végén. 

Viszont ha már itt tartunk, érdemes ellenőriznünk, hogy ura, Andy Vajna korábbi instalelkesedése meddig fajult az utóbbi időben. Hát, semeddig. :( 

Sarka Kata a világ legtermészetesebb élethelyzetét hasonlóan természetes módon örökítette meg pár nappal ezelőtt, ami mellett egyszerűen nem mehetünk el szó nélkül. Tekintse meg minden részletét, érdemes. Hogy a jobb szélen ácsorgó fiatalember mit keresett az üzletasszony frizurájában, arról nincs tudomásunk. 

Iszak Eszternek mostanában nem sok pénzt kell ruhákra költenie, oka, hogy jelenleg Szingapúrban nyaral, és sok kókuszvizet fogyaszt. (Bár a kettő között nem sok összefüggés van, belátjuk). Mindezt persze bikiniben, a pálmafák árnyékában, spontán. 

👣 #sandyfeet #beachlife #singapore #today #beach

iszakeszti (@iszakeszti) által megosztott bejegyzés,

Mihalik Enikő addig is cipőfűzőt köt, hogy jobban alakuljon a futás, mint akkor, ha nem kötné meg. Egyébként a New York-i maratonra készül, amelyen életében először indul majd. 

Hogy végre egy férfiemberrel is szolgáljunk, szeretettel ajánljuk megtekintésre Christiano Ronaldo felsőtestét. A focistáról boldogan jelenthetjük ki, hogy három gyerek után is remekül tartja magát. 

Enjoy

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,

Ha vágyik arra, hogy olyan kemény férfivá váljon, mint a Szikla (azaz Dwayne Johnson), akkor Stranger Things-et kell néznie, miközben ilyen süteményeket fogyaszt jóízzel. 

Nem tudjuk, miért nem szólt senki Bella Hadidra, hogy valami zöld van az arcán, mindenesetre ami biztos, hogy ilyen külsővel látogatta meg édesanyját, Yolanda Hadidot. 

coming home mama

Bella Hadid (@bellahadid) által megosztott bejegyzés,

A találkozásból ez lett. Érdemes egyébként az anya Instagramját is végignézni, mert hasonlóan jó nő, mint a lányai, Bella és Gigi Hadid. 

❤️My everything in one place....... #HappyMommy #PerfectSummerNight

YOLANDA (@yolanda.hadid) által megosztott bejegyzés,

Instahíradónk címszereplője, Irina Shayk újabb képet posztolt arról, miként fest egy három hónapos kisbaba anyjaként. Mondjuk sok különbség nincs ahhoz képest, ahogy 10 nappal a szülés után festett, de megértjük, ha megeszi a sárga irigység a kép láttán. Minket is. 

Summer with @intimissimiofficial 💚

irinashayk (@irinashayk) által megosztott bejegyzés,

David Beckham új tetoválásával búcsúzunk, amelyről egyelőre csupán annyit tudni, hogy éppen készül. Izgatottan várjuk a végeredményt, izguljon velünk ön is. 

Touch ups at @shamrocksocialclub work Mark Mahoney 🍀

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

Mára ennyi, viszlát!