ads

Minden, amit Palvin-Dzsudzsák kapcsolatról tudni lehet

2017.07.19. 08:58

Az utóbbi időszakban egy kérdés piszkálhatja a modell és a focista magánéletére érzékeny emberek fantáziáját, hogy 

most akkor együtt vannak, vagy mi van?

A válasz pedig: 

  • lehet, hogy igen;
  • lehet, hogy nem.

De honnan indult ez az őrült felvetés?

A történet ősmagját a VOLT fesztivál képezi. Palvin Barbara és Dzsudzsák Balázs először komoly feladatokat láttak el, zenei díjakat adtak át, aztán jöhetett a jól megérdemelt szórakozás. Előbbi, mármint a Petőfi Zenei Díj átadása, így:

a szórakozás, azaz a VIP részlegben való kanapén ücsörgés pedig így nézett ki:

Sopron — Íme az újabb álompár? Szinte el sem mozdult egymás mellől Palvin Barbi (23) és Dzsudzsák Balázs (30) a VOLT fesztivál nyitónapján Sopronban. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya és a nemzetközi szinten is elismert és keresett modell között szinte forrt a levegő az egyébként sem hűvös hétfő éjszakában. Tovább

Ez volt június 26-án, majd jött némi csönd. Július 11-én viszont újabb infót kaphattunk Palvinról és Dzsudzsákról, aminek az az egyik érdekessége, hogy maga a modell osztotta meg. Az alábbi fotóról van szó.

Living the Swiss life 🧀🥖

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy semmi sorsdöntő nem derült ki ebből a posztból, mindössze annyi, hogy élik a svájci életet. Feltehetően a fondüzésre kell itt gondolni. Most, hogy ezen a négyfős vacsorán ki és milyen (haver, span, barátnő, lány ismerős) státuszban volt jelen, azt nem tudni. Maradjunk annyiban, hogy 

ott voltak, és együtt vacsoráztak.

Amúgy az VOLT-os és a fondüs esett között is volt valami. Egy olvasónk például arról írt nekünk, hogy látta Palvin Barbarát a Liszt Ferenc Repülőtéren. Sőt! Azt is, hogy a modell Dzsudzsák Balázs kocsijába beszáll, majd elhajtanak. Ez július 5-e körül történt, Palvin fehér ruhát, nagy kalapot és napszemüveget viselt (hogy teljes legyen a kép).

Július 14-én az EFOTT-on is megjelentek. Fluor Tomi készített róluk is egy videót, amit felrakott az Insta Storyjába.

Összesen három, ha nem négy Palvin-Dzsudzsák jelenésről beszélhetünk mindössze három hét leforgása alatt. Akár bele is lehetne magyarázni, hogy ez már több, mint barátság, de ne felejtsük el, hogy mi lett a vége 2016-os "Palvin és Hamilton járnak?" dolognak.

Ön mit gondol erről?

  • 1005
    Csak barátok.
  • 716
    Tuti, hogy járnak.

Palvint és Dzsudzsákot is megkerestük az ügyben, ha válaszolnak, akkor azt természetesen közzé is tesszük.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Minden, amit Palvin-Dzsudzsák kapcsolatról tudni lehet

Íme, a június 26. óta tartó rejtély minden egyes mozzanata.

10 · Jul 19, 2017 08:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments