ads

Minden, amit Palvin-Dzsudzsák kapcsolatról tudni lehet

2017.07.19. 08:58

Az utóbbi időszakban egy kérdés piszkálhatja a modell és a focista magánéletére érzékeny emberek fantáziáját, hogy 

most akkor együtt vannak, vagy mi van?

A válasz pedig: 

  • lehet, hogy igen;
  • lehet, hogy nem.

De honnan indult ez az őrült felvetés?

A történet ősmagját a VOLT fesztivál képezi. Palvin Barbara és Dzsudzsák Balázs először komoly feladatokat láttak el, zenei díjakat adtak át, aztán jöhetett a jól megérdemelt szórakozás. Előbbi, mármint a Petőfi Zenei Díj átadása, így:

a szórakozás, azaz a VIP részlegben való kanapén ücsörgés pedig így nézett ki:

Sopron — Íme az újabb álompár? Szinte el sem mozdult egymás mellől Palvin Barbi (23) és Dzsudzsák Balázs (30) a VOLT fesztivál nyitónapján Sopronban. A magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya és a nemzetközi szinten is elismert és keresett modell között szinte forrt a levegő az egyébként sem hűvös hétfő éjszakában. Tovább

Ez volt június 26-án, majd jött némi csönd. Július 11-én viszont újabb infót kaphattunk Palvinról és Dzsudzsákról, aminek az az egyik érdekessége, hogy maga a modell osztotta meg. Az alábbi fotóról van szó.

Living the Swiss life 🧀🥖

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által megosztott bejegyzés,

Nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy semmi sorsdöntő nem derült ki ebből a posztból, mindössze annyi, hogy élik a svájci életet. Feltehetően a fondüzésre kell itt gondolni. Most, hogy ezen a négyfős vacsorán ki és milyen (haver, span, barátnő, lány ismerős) státuszban volt jelen, azt nem tudni. Maradjunk annyiban, hogy 

ott voltak, és együtt vacsoráztak.

Amúgy az VOLT-os és a fondüs esett között is volt valami. Egy olvasónk például arról írt nekünk, hogy látta Palvin Barbarát a Liszt Ferenc Repülőtéren. Sőt! Azt is, hogy a modell Dzsudzsák Balázs kocsijába beszáll, majd elhajtanak. Ez július 5-e körül történt, Palvin fehér ruhát, nagy kalapot és napszemüveget viselt (hogy teljes legyen a kép).

Július 14-én az EFOTT-on is megjelentek. Fluor Tomi készített róluk is egy videót, amit felrakott az Insta Storyjába.

Összesen három, ha nem négy Palvin-Dzsudzsák jelenésről beszélhetünk mindössze három hét leforgása alatt. Akár bele is lehetne magyarázni, hogy ez már több, mint barátság, de ne felejtsük el, hogy mi lett a vége 2016-os "Palvin és Hamilton járnak?" dolognak.

Ön mit gondol erről?

Palvint és Dzsudzsákot is megkerestük az ügyben, ha válaszolnak, akkor azt természetesen közzé is tesszük.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Minden, amit Palvin-Dzsudzsák kapcsolatról tudni lehet

Íme, a június 26. óta tartó rejtély minden egyes mozzanata.

8 · Jul 19, 2017 08:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments