GettyImages-806798300

Jennifer Lawrence rosszul lett Olivia Wilde színházi előadása alatt

2017.07.21. 08:21 Módosítva: 2017.07.21. 08:21

A napokban viszonylag sokat lehetett olvasni arról, hogy Jennifer Lawrence rosszul lett egy Broadway-darab közben, kirohant a teremből, majd hányt. Mindezt az 1984 című darab alatt sikerült elkövetnie, amiben Olivia Wilde is szerepelt.

Meglepő, de nem kezdett el terjedni semmilyen összeesküvés-elmélet se, hogy esetleg gyereket várna barátjától, Darren Aronofskytól. Ettől függetlenül sikerült egy mezei gyomorrontás okozta hányással gigászi címlapokat csinálnia.

És tudják mikor történt ehhez hasonló? Amikor egy-két filmje gyanúsan közeledett a premier dátumához. Azt nehéz megmondani, hogy ez puszta véletlen-e vagy a marketingesek tényleg egy két lábon járó filmpromózó hányógépként használják a színésznőt. Mivel pont így volt ez a Joy című filmjének premierjekor. A Napos oldal bemutatását megelőzően mellekről és fingásról nyilatkozott a sajtónak. Az X-Men: Apokalipszis idejében elment egy Adele koncertre, berúgott, majd hányt, amihez Emma Stone asszisztált. Az utazók esetében elárult egy titkot egy családi képről, hogy azon éppen titokban pisil az anyjával.

Szóval nagyon úgy néz ki, hogy ha jön egy filmje, akkor jönnek a béltartalmával kapcsolatos sztorik is. November 9-én pedig Magyarországon is bemutatják új filmjét, a Mother!-t, szóvel, ez a "véletlen" rosszullét lehet, hogy már a marketingkampány része.

Ettől függetlenül Olivia Wilde azt mondta a hirtelen jött hányással kapcsolatban, hogy

amíg neki van szerepe, addig Jennifer Lawrence-nek is lesz helye, ahol hányni tud.

(Jezebel, Just Jared)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Jennifer Lawrence rosszul lett Olivia Wilde színházi előadása alatt

Senki sem hiszi, hogy terhes, viszont gyanús, hogy megint a soron következő új filmjére akarja ezzel felhívni a filmet. Csinált már ilyet.

4 · Jul 21, 2017 08:21am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments