GettyImages-693602054

Kid Rockból nagyon simán szenátor lehet

2017.07.24. 14:33 Módosítva: 2017.07.24. 14:35

Arnold Scwarzenegger Kalifornia kormányzója volt, ugye. Színészből lett politikus, rendben is van. Donald Trump milliárdos üzletemberből lett USA elnöke. Ezt már nehezebben emésztették meg az emberek, de jelen állás szerint az Egyesült Államok még nem áll lángokban a hirtelen kitört lázadásoktól.

Most pedig nagyon úgy néz ki, hogy Kid Rock Michigan állam szenátora lehet 2018-ra.

Lehet, hogy ez újdonságként hathat, hogy a zenész politikai pályára akar lépni, de igazság szerint, egy ideje már foglalkoztatja ez a gondolat. És most nagyon belehúzott a kampányolásba. Amíg a többi jelölt nyári szabadságon van és nem dolgozik, addig Kid Rock tovább népszerűsiti magát Michiganben. Bár az sem kizárt, hogy közelgő turnéjára hájpolja fel az embereket.

Az biztos, hogy már nem ott tartunk, hogy lehet hogy majd indulhat republikánus színekben a szenátusi székért. Nem, az a minimum, hogy jelöltként indul. Sőt! Egy republikánus beállítottságú politikai tanácsadó, Dennis Lennox szerint, 

ha Kid Rockot nem kapják rajta egy kisfiúval az ágyában, vagy nem ver össze egy nőt most és 2018 augusztusa között, akkor ő lesz Michigan szenátora.

(Perez Hilton)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kid Rockból nagyon simán szenátor lehet

Az országban, ahol Donald Trump az elnök. Már nem is érdemes az ilyenen meglepődni.

3 · Jul 24, 2017 02:33pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments