Leonardo DiCaprio július 26-án fog elutazni Saint-Tropez-ba, hogy megtartsa környezetvédelmi alapítványa (Leonardo DiCaprio Foundation) éves adománygyűjtő gáláját. De előtte még alaposan kibulizta magát.

A színészről a Page Six írta meg, hogy a hétvégét Miamiban töltötte, ahol, mit ad Isten, éppen egymást érték a fürdőruha-bemutatók, illetve az azokkal járó modellek. A színészt több klubban is látták mulatni, még egy szálloda tetején is megfordult (alighanem ott is volt valami buli). Szokásos, nagyobbacska társasága helyett ezúttal mindössze egy haverját ismerték fel: Scott Eastwoodot. (Tán nem baja van?)

Ami viszont bizonyos: a Franciaországban tartott, éves partija ezúttal is fényűzőnek ígérkezik, és számos jó ügyért gyűjtenek rajta pénzt. Lehet majd csak úgy adományozni, de licitálhatnak a megjelentek egy vacsorára is, amelyen a nyertesen és Leonardo DiCaprión felül még Kate Winslet is részt vesz!

Utóbbi ugyancsak bedobja magát fontos célok érdekében: rákbetegek, illetve autista gyermekek kezelésére, támogatására gyűjt pénzt.