Tudjuk, hogy már régóta kuporgat Britney Spears ikonikus zöld esernyőjére, amellyel egy paparazzót, bizonyos  Daniel Ramos-t ütlegelt tiszta erővel még 10 évvel ezelőtt. Most jó hírrel szolgálunk, ugyanis megvan az aukció pontos időpontja, ami augusztus 10., és az ernyő kikiáltási ára is, ami pedig 50 ezer dollár, azaz nagyjából 13 millió forint. A bevétel 50%-át továbbra is jótékony célokra ajánlják fel. 

Az esernyő különlegessége egyébként abban (is) rejlik, hogy használhatatlan, ugyanis a fotós éppen abban az állapotban tartotta meg, amilyenbe azon a 10 évvel ezelőtti éjszakán került. De mi is történt akkor egészen pontosan? Nos, Spears akkoriban nem volt a legjobb idegállapotban, nem bírta kezelni a sikert, ezért depressziós lett, és az alkoholba menekült, az alkohol elől pedig egy elvonókúrára. Csupán egy napot töltött ott, és mégsem gyógyult meg, úgyhogy nem okozott nagy meglepetést azzal, hogy teljes idegösszeomlást kapott. Ez abban nyilvánult meg, hogy amint távozott a rehabilitációs központból, leborotválta a haját teljesen kopaszra. De itt még nem ért véget a történet: 

Egy ezüst színű Mercedesszel éppen elhagyta Tarzana város egyik benzinkútját, amikor paparazzók kezdték követni. A vele utazó unokatestvére hiába könyörgött nekik, hogy hagyják őket békén, a fotósok nyilván nem adták fel a hajszát. Ezért Spears hirtelen megállt, kipattant a kocsiból, majd a zöld esernyőjével nekiesett Ramos-nak és az autójának, ami tömérdek horpadással végezte. Kábé négy hónappal később az énekesnő egészen furcsa indokra hivatkozva egy közleményben kért bocsánatot: 

Sajnálom, amit a fotóssal tettem, csak épp egy szerepre készülök, amiben a férj sosem úgy viselkedik, ahogy kéne neki, ezért a feleséggel véletlenül testet cserélnek. Nagyon komolyan veszem a szerepeimet, és itt sajnos kicsit túlzásba estem.

Forrás: DailyMail

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Fizetne 13 millió forintot Britney Spears ikonikus esernyőjéért?

Csak mert lehet! Használni viszont nem nagyon fogja tudni, legalábbis rendeltetésszerűen semmiképp.

13 · Jul 27, 2017 11:24am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments