Rihanna mostanában magához képest kicsit megasszonyosodott, ez kétségtelen, arról azonban, hogy mekkora test számít kövérnek és mekkora nem, aligha a mi feladatunk dönteni. Az internet azonban kötelességének érzi, hogy foglalkozzon a kérdéskörrel, így az alkatában kissé megváltozott Rihanna sem ússza meg a dolgot.

Persze jó, ha az embernek vannak barátai, akik olyan videókat töltenek fel a netre, amelyen az ember hizlaló csipszeket vásárol lelkesen, mert az ugye azonnal el fog terjedni, és alapot szolgáltat az embereknek arra, hogy elítéljék a hízékony személyt.

Ez történt Rihannával is, akiről a jó ismerősök videót készítettek egy említett csipszvásárlós élethelyzetben. A készítő hallhatóan be is szól neki valamit ezzel kapcsolatban, míg a másik barátnő, bizonyos Melissa Forde annyit reagál, hogy ne ítélkezzen az énekesnő fölött.

Egy rajongó ezt a kisfilmet osztotta tovább, és felhívta az emberek figyelmét arra, hogy csúnya dolog megszégyeníteni valakit az étkezési szokásai miatt, ne tegye senki, és egyen mindenki azt, amit szeretne. Na, erre jött Rihanna reakciója, miszerint

Valaki azt mondta, hogy kövér vagyok? 

- a végére képzeljen oda egy pár nevetős szmájlit is, csak a teljesség kedvéért. Bizony, jól érzi, az egész reakció arra van kihegyezve, hogy pont nem érdekli, ki mit gondol róla, és inkább mindenkit kiröhög, aki ezzel macerálja - és milyen jól teszi.

Forrás: Just Jared

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rihannát lekövérezték, amit nemigen hagyott szó nélkül

Nem vitte túlzásba, csak a lényegre szorítkozott.

20 · Jul 31, 2017 01:22pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments