Hazugság volna azt mondani, hogy a sztárok világ fantasztikus fordulatokat dobált elénk a nap folyamán, így zanzásítva közöljük az alábbiakat:

  • Billie Lourd, Carrie Fisher lánya egy interjúban beszélt arról is, miként élte meg édesanyja és nagymamája elvesztését. Azon túl persze, hogy mindkettő mélyen megrázta. „Valamennyire mindig is az árnyékukban éltem, és most jött el életemben először az [a helyzet], hogy az életem [valóban] az enyém, egymagam vagyok. Szeretek anyám lánya lenni, és mindig is az leszek, de most már lehetek csak Billie. Nagy a nyomás, mert hatalmas örökséget hagyott maga után, amelyet gondoznom kell, és a magam módján továbbvinnem.” (JustJared)
  • Kim Kardashiant beperelte egy Hooshmand Harooni nevű ember, mert állítja, hogy ő már 2013-ban szabadalmaztatott egy olyan világító telefontokot, amilyet a nő most forgalmaz. Százmillió dollárt (25,6 milliárd forint) követel, Kardashianék szerint ez csak blöff. Az egészben nem is az a legérdekesebb, hogy vajon melyiküknek van igaza, hanem az, hogy a celebnő cégét Kimsaprincess-nek hívják (Kimegyhercegnő). (TMZ)
  • Blake Livelyvel egy jó hosszú interjút közöl Blake Lively-val, amelyből (az eddig ismerteken kívül) kiderül, hogy a harminchoz közeledve, illetve két gyerek után „megfontolt feminista attitűdre” tett szert. Ennek jegyében igyekszik olyan filmekben szerepelni, illetve olyanokat készíteni, amelyekben nőkkel dolgozhat, és fellép a hollywoodi szexizmus ellen is, ha teheti. Egyébként meg aktívan segíti egy gyermekpornográfia-ellenes szervezet munkáját. (Glamour)
  • George és Amal Clooney a Clooney Foundation for Justice nevű jótékonysági szervezetükön keresztül hét iskolát alapít Szíriából menekült gyerekeknek, Libanonban. (VanityFair)

Végül pedig hadd tegyük fel a nap kérdését: önöket még érdekli, hogy Schobert Norbert tényleg kifőzetett-e egy adag sajátmárkás tésztát egy olasz étteremben?

Na, érdekli?