Nagyjából másfél évvel ezelőtt már beszéltünk a resting bitch face fogalmáról, amelyet mi akkor egy kicsit finomabban próbáltunk megfogalmazni, és így hoztuk létre az alapból undok arc kifejezést. A jelenség röviden annyi, hogy az emberek nem tudják értelmezni kifejezéstelen arcú társaik érzelmeit, ezért egyből negatív, ellenséges attitűdöt kapcsolnak hozzájuk. Hosszabban itt írtunk erről, érdemes elolvasni, nagyon érdekes. 

Nos, az undokarc egyik jelentős képviselője Kristen Stewart, akiről már hosszú évek óta mémet gyártanak csupán azért, mert rezignált arckifejezéssel éli a mindennapjait - mintha nem lennének sem érzései, sem gondolatai. Hálistennek a színésznő interjút adott a Harper's Bazaar-nak, amelyben erre a témára is kitért. 

Egyáltalán nem állítanám magamról, hogy introvertált lennék, egész egyszerűen csak nem játszom az agyam állandóan. Nem érzem szükségét, hogy úgy viselkedjek, ahogy az emberek egy hírességtől elvárják.

Arra is utalt, hogy már elég zavaró, amikor a bitch (ki kell mondanunk: picsa) szóval illetik, és már attól is boldog lenne, ha újítanának egy kicsit. 

Nem tudom, mondják inkább azt, hogy undok vagy pöcsfej vagyok, mindegy. De amikor picsának hívnak, egyszerűen semmi olyannal nem tudok reagálni, ami ezzel egyenértékű lenne. Ez szó szerint lealacsonyító, és majdnem olyan, mint a rasszizmus vagy a homofóbia. 

Azzal kapcsolatban, hogy mostanában lányokkal jár annak ellenére, hogy férfiakkal is bármikor randizna, egy egész egyszerű hasonlattal élt.

Vannak emberek, akik szeretik a grillezett sajtot, és egész életükben képesek lennének csak azt enni. Én viszont mindent ki akarok próbálni. Megkóstolom a grillezett sajtot, megállapítom, hogy jól esett, köszi, de mi lesz a második? 

Forrás: Just Jared

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kristen Stewart: mondják inkább, hogy pöcsfej vagyok!

Resting bitch face. Ez van neki, és ebből a bitch-re különösen érzékeny.

14 · Aug 03, 2017 11:49am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments