Újra jelentkezik Instagram-híradónk, amelyben ma önmagukból sokat, vagy érdekeset mutató nők lesznek, illetve az ő kedves kommentelőik.

Essünk gyorsan túl Vajna Tímeán, aki azonnal két poszttal is érdeklődést keltett bennünk. Az első azért, mert mégis mi okból pucsít össze valaki ennyire egy liftet?

Már szerkesztőségen belül is több megfejtés érkezett, eddig az a tipp vezet, hogy „a videó egy nagyon komoly brainstorm, ami Andy szülinapját előzte meg, és Timi azért vonaglik, mert nem könnyű kitalálni, mit is adjon élete párjának 73. születésnapjára. Szerintem itt találta ki, hogy szemeteszsákba fogja csomagolni a meglepit”.

A másik képet azért válogattuk be, mert fantasztikus kommentek érkeztek hozzá. Abszolút kedvencünkből idézzük az utolsó mondatokat: „Mindannyian el tudjuk képzelni a hiányzó részt...! Így finom, és izgalmas! Profi munka! És Timi gyönyörű nemes nagyvad!”. Na, gondoltak már így rá?

@baksanorbert @g3studiobp #california

Timea Vajna (@timeavajna) által megosztott bejegyzés,

A kommentelőknél maradva, Sarka Kata Instagramján is igen élénk a társasági élet: ott a legtöbben azon témáznak, hogy túl nagyok-e az üzletasszony mellei, vagy nem.

#today #summer #holiday #myplace #loveplace

Kata Sarka (@katasarka) által megosztott bejegyzés,

De aki figyelmes, ilyen gyöngyszemeket is találhat: „igy néztem hirtelen pedig kevés dolog lep meg de hallod te vagy a kis idézőjelben a lány a nagy meg az amugy kicsi a nagy mi van ügye azok az álmok vagy nem is álmok jövőkép ek vagy mi van erre vagyok én kiváde nagyon”.

Na?

Nézzük meg, mi történt a külföldi híresnőkkel! Már csak azért is, mert tematikailag nem nagyon lesz eltérés. Jennifer Lopez például megmutatta, mennyire dekoltáltan autózik szombat este a pasijával, Alex Rodriguezzel.

Just another Sunday night 💚🍏

Jennifer Lopez (@jlo) által megosztott bejegyzés,

Nagyon. Az énekesnő és a sportoló egyébként a barátaik esküvőjére ment, és az E!Online-tól azt is tudjuk, hogy már becenevük is van: J. Rod. (Lopez ruhája amúgy sötét türkizzöld, nem fekete.)

Chrissy Teigen modell pedig éppen családostul utazgat Európában, ha jól értjük, itt éppen a velencei operába készül, vagy csak oda menne így, éppenhogy cenzúrázott felsőtesttel.

to the opera!

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés,

Búcsúzóul tekintsék meg Beyoncét, aki ugyancsak rendkívül kivágva fogyaszt alkoholt, kedves egészségére váljék.

to the opera!

chrissy teigen (@chrissyteigen) által megosztott bejegyzés,

Most pedig, kérjük, válaszoljon egy kínzó kérdésre.

Kinek a dekoltázsa nyerte meg az elmúlt napokat?

Köszönjük!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A nap kínzó kérdése: Vajna Tímea miért pucsított össze egy liftet?

Instahíradónk egyébként ma egyszerűen hemzseg a mellhangsúlyos nőktől.

34 · Aug 07, 2017 04:28pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments