Jó reggelt! Annyira kevés dolog történt a világon, hogy azonnal el is mondjuk ezeket.

Rogán Cecília és Sarka Kata cége, a Nakama and Partners menedzseli ezentúl Rakonczai Imrét, akit a legtöbben alighanem a V.I.P. nevű fiúegyüttesből ismernek, amelyben testvérével, Rakonczai Viktorral dalolt. A Bors szerint maga a miniszterné kereste meg egy ajánlattal, és sikerült is kizárólagosan megállapodniuk.

„Azt is tudni, hogy Rogán Cecília és Sarka Kata régóta ismeri személyesen Imrét, több buliján ott táncoltak. Talán így támadt az ötlet, hogy szerződtetni kell. Úgy tudni, ez Ro­gán Cecília kezdeményezése volt, és ő is menedzseli a folyamatot. Rakonczai ezentúl a Fröccsterasz nevű felkapott szórakozóhely sztárja lesz, a bemutatkozó buliját pont a 45. születésnapjára tervezik” – írja a napilap, és lelki szemeinkkel már látjuk is, ahogy a „Szükségem van rád”-ra önfeledten bulikázó Rogánnéba belehasít a felismerés: sokkal jobb lenne mindez a Fröccsteraszon. Sajnos nem derül ki, hogy ez valós esemény-e, de mindenképpen annak kéne lennie.

Ugyancsak a Bors írja, hogy büntetőeljárás indul Kabai László ellen, ami nem csoda, mivel a hétvégén egy fellépésről hazafelé menet megszondáztatták, és kiderült, hogy ittasan vezetett. Kabai egyébként az Irigy Hónaljmirigy egyik tagja, és azt mondja, aznap este két korsó sört ivott, és a második után hat órával vezetett, így nem gondolta, hogy még maradt alkohol a szervezetében. (Ha önt is hasonló kétségek gyötrik, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium kalkulátorát ajánljuk figyelmébe, bár mi magunk még nem teszteltük azt, de valaki biztosan.)

A Blikk Garami Gábor aktuális Potyautas-videóját szemlézi, amelynek vendége Kiss Tibor zenész.

Ebből kiderül, hogy a Quimbyről simán el tudja képzelni, hogy 60-70 éves koráig is együtt zenéljenek, és még számos egyéb dolgot is elmondott a zenekarról.

Illetve a Blikk írja még, hogy Gesztesi Károlynak van egy számára szuperfontos projektje, amelyre már összejött a pénz, de elindítani még nem sikerült: egy Bujtor István-emlékfilm, amely a Balaton-felvidéken játszódna, az Ötvös Csöpi-filmek stílusában.

„A pénzt a színész állami támogatás nélkül is megszerezte, a büdzsé Gesztesi magántőkéjéből, illetve barátok és szponzorok támogatásával állt össze. A produkció előkészületi fázisban volt, amikor leálltak vele, az egyik ok Gulyás Buda távozása volt – akihez Gesztesi ragaszkodott –, az operatőrt a Kincsem munkálatai szólították el. Berki Krisztián, Kiss Ramóna, Fenyő Iván, Pokorni Lia és Stohl András is szerepet kapott, de hiába, mert a produkció azóta is szünetel.”