Chrissy Teigen modell nemrég a házigazdája volt egy (amerikai) Cosmopolitan-eseménynek, ahol a szokásosnál őszintébb volt a főszereplő. (Jó, ez enyhe csúsztatás, mert viszonylag ritkán finomkodja túl a mondanivalóját.)

John Legend felesége ugyanis arról beszélt a Comopolitan újságírójának, hogy vissza kell fognia magát az alkoholfogyasztás terén, mert rájött, hogy már nem teljesen ura a helyzetnek. 

Egyszerűen túl sokat ittam.

A rendezvényen nem is fogyasztott mást, csak Red Bullt, miközben arról beszélt, hogy a családjában létező probléma a túlzott alkoholfogyasztás, és ő maga sem az az alkat, aki meg tud állni egy pohárnál. Megszokta ugyanis, hogy amíg sminkelik és fodrászolják, megiszik egy pohár bort. Vagy ha éppen valamilyen díjátadóra megy. És aztán még megiszik párat ott is.

Aztán rosszul éreztem magam, mert seggfejként viselkedtem olyan emberekkel, akiket nagyon tisztelek. És ez az érzés semmihez sem hasonlítható.

Azt is megjegyezte, hírességként még nehezebb helyzetben van, mert gyakorlatilag bárhová megy, ingyen italokkal kínálják. (Ráadásul a Smirnoff arca.) Gyakorlatilag mindent megkap, úgyhogy például fogalma sincs, milyen az, amikor az ember elmegy valami puccos eseményre, és nem iszik.

A dolgot súlyosbítja, hogy a szülés utáni depressziójára felírt gyógyszert, illetve szorongáscsökkentőt szed, úgyhogy már csak emiatt sem engedheti el magát. Nemrég viszont családilag elmentek Balira (mert van egy lánya), ahol egyfajta tisztítókúrát végzett. Egy kortyot sem ivott, és nagyon boldogok voltak. Most pedig a teljes józanságot fontolgatja, mert szeretné, ha egy újabb termékenységi kezelés után ismét teherbe eshetne.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Chrissy Teigennek vissza kell vennie a piából

Erre maga is rájött, és meglepően nyíltan beszél arról, mekkora a kísértés.

4 · Aug 23, 2017 01:40pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments