Jó reggelt! Augusztus 23-a, Bence napja van, ez pedig itt a korai hírösszefoglaló.

A Blikkben láttuk Garami Gábor interjúját Debreczeni Zitával, amelyből többek közt kiderült, hogy pont az esküvője előtti napon érte dentális vész: „volt egy aperitivo, amit a Gianniék szerveztek”, ahol ivott egy grappát, amiben szilva volt, abban meg mag. Amikor ráharapott, letört egy darabka az egyik fogából. Megoldották.


Az amúgy tök szórakoztató interjúból kiderült, hogy Debreczeninek erős az igazságérzete, de nem beszél sokat; a Dirty Dancing a kedvenc filmje, és ha tehetik, sokat utaznak a férjével, Gianni Annonival, mert így van igazán lehetőségük együtt tölteni az időt, és közös élményeket szerezni. Annoni családja révén egyébként az összetartást, szeretetet és tiszteletet tapasztalt meg, de főzni még nem tanult meg.

Bors  eközben arról ír, Hujber Ferenc nem vette át azt az ügyészségi küldeményt, amelyből kiderült volna, hogyan döntöttek kábítószer-birtoklási ügyében - a tárgyalást ugyanis mellőzték. Az ítéletet még háromszor viszi ki neki a postás, az utolsó alkalom után automatikusan kézbesítettnek fogják minősíteni; ezután lesz még nyolc napja tárgyalást kérni, ha nem ért egyet az ítélette. (Az előzményekről:  áprilisban derült ki, hogy Hujber felesége rendőri segítséget kért, az ügyben kényszerítés gyanújával indult nyomozás. A rendőrök  kábítószer birtoklása miatt javasoltak vádemelést a színész ellen, és  gyámügyet is bevonták, mivel a házaspárnak van két gyereke.)

Ugyancsak a Bors közli, hogy Pataky Attilának mindenki szerint pihennie kéne fél évig, de ő erre képtelen, mert sosem volt még ilyen sikeres a zenekara.

Talán a számmisztika áll a hátterében, vagy egyszerűen az, hogy most vagyunk a legjobbak. Erről meg is kérdezem majd a Karthagóban zenélő numerológus barátomat, Kiss Zoltán Zerót. A 33. albumunk jelenik meg, az együttes 44, én pedig 66 esztendôs vagyok.

Pihenés mindenesetre lesz, de csak jövőre; addig is felesége, Orsika támogatja és vigyáz rá.

Rokonok, barátok, ismerősök is azt mondják, hogy vissza kéne venni. Ilyenkor visszakérdezek: de miből? Mit ne csináljak? Menjek ki a színpadra, és ne énekeljek? Ne írjak dalokat? Vagy énekeljek moccanás nélkül a színpadon?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Debreczeni Zita foga pont a lagzija előtt tört le

Nem épp ez jutna eszünkbe, ha az alkoholfogyasztás veszélyeire gondolunk.

6 · Aug 23, 2017 07:40am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments