Jó reggelt! Szeptember 2-a van, az ablakon túl szeles, hűvös idő, ez pedig itt a reggeli hírösszefoglaló.

A Bors írja, hogy egy kocsi, amelyet Kozso vezetett, összeütközött egy robogóval, amelyet egy L. Ivett néven említett nő vezetett. A balesetben a nő súlyos sérüléseket szenvedett az arcán és a lábain, a bal lábában két csont is eltört. Az eset még augusztusban történt, L. pedig azóta is keresőképtelen. A nyomozás még tart, így egyelőre nem tudni, kinek a hibája okozta a történteket, a lap azonban biztosra írja, hogy "a csattanás olyan erejű volt, hogy a kétkerekű vezetője a levegőbe repült, és méterekkel a járművétől ért földet". 

Ugyancsak a Bors számol be arról, hogy Árpa Attila egészen szédületes kalandokon van túl, amennyiben felszállt a metróra. Minderről egy Facebook-posztjából értesültek, amelyben kifejtette, az átlagembereknek ez nyűg, neki viszont egy inspiráló élmény, és gyakrabban fog ilyet csinálni, mert a valóság menő. Mindehhez egy szelfit is mellékelt, amely alapján elmondhatjuk, hogy a hármas metróval közlekedett, egy régi kocsival. Szállt volna új kocsira, egészen másra jutott volna!

Utolsó borsos szemle-elemünkből kiderül, Szabó Zsófi is kapott néhány erősebb megjegyzést a Roast felvételén; Benk Dénestől például azt, hogy „három hónapig jártál Berki Krisztiánnal. Ennyi idő alatt jöttél rá, hogy ez nem a tornász Berki”. De mégsem sértődött meg, ugyanis 

végig éreztem, hogy szeretnek, és tényleg mindenki tisztelettel alázta a másikat. Ahogy bementünk a színpadra, már jól éreztem ma­gam. Mindig kinéztem az első sorban ülő Zsoltira, megnyugtatott a jelenléte.

A Blikk pedig egy érdekes interjút közölt Istenes Bencével, akinek elég nagy nyűgöt jelent az ingázás Köln és Budapest között, pláne így, hogy családos ember. Egyelőre azonban nem költöznek ki teljesen:

Szeretném a német televízióban is megvalósítani az álmaim, de közben azért nem szakadtam el a hazai mé­diától, továbbra is láthatnak majd a nézők az RTL Klubon. Adél pedig rendszeresen visszajár a színházba és fellépni Magyarországra, így egyelőre magunk sem tudjuk, hogyan alakul a jövőnk.

Hát így.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Árpa Attila metróra szállt, és azonnal megváltozott az élete

Ezentúl gyakrabban elegyül a néppel, így akár ön is elcsípheti a (talán) hármas metrón. Hírek reggeli mellé.

10 · Sep 02, 2017 09:37am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments