Mindjárt ránk szakad az ég, legalábbis úgy néz ki, és az Időkép is ezt írja. Igyanak egy bögre teát, mi pedig adunk mellé néhány hírt, mártogatni.

Szeptember elsején, a floridai West Palm Beach egyik kórházában megszületett Serena Williams és vőlegénye, Alexis Ohanian lánya. A sportoló és a baba is jól vannak. (JustJared)

Britney Spears egyik, a napokban adott koncertjén egy nagyon részeg fiatalember is feljutott a színpadra. Nem magánakció volt ez, mert Spears fellépésein ez rendszeres műsorszám: kiválasztanak valakit a közönségből, felmehet a színpadra, és a dal végén váltanak pár szót az énekesnővel. Ez a Shawn nevű fiú viszont nagyon részeg lehetett, mert az alkoholszagú leheletét még Spears is szóvá tette. A dolgot egy másik koncertlátogató levideózta, és megéri megnézni, mert az énekesnő elég vicces arcokat vág, és kicsit túl is játssza a felháborodást. (US Weekly)

Leonardo DiCaprio szeptember elsején, egyetlen nap alatt prezentálta a dicapriósága lényegét: egymillió dollárt (körülbelül 258 millió forintot) adományozott a texasi hurrikán-károsultakat segítő szervezetek egyikének, majd elment a TAO nevű, elég felkapott klubba, ahonnan több modell társaságában távozott. Ha az alábbi videón jól látjuk, akkor valamelyik barátja is velük tartott, de ez már csak részletkérdés. (TMZ)

Katalin hercegné és húga, Pippa Middleton mindig is arról álmodoztak, hogy egyszerre lesznek terhesek. Most állítólag minden esély megvan rá, hiszen a húg nemrég férjhez ment, és Vilmos herceg felesége is úgy érzi, felkészült a hármas számú gyermekre. A hercegi pár ráadásul nemsokára beköltözik a Kensington-palotába, így nagyon közel fognak lakni Pippához, aki már Matthews asszonynéven él. (US Weekly)

Rihanna mostanában kozmetikumokban nyomul, és az amerikai nők (twitterező része) magánkívül van a gyönyörűségtől. Nem csoda, valahogyan az énekesnő (cégé)nek sikerült egy olyan reklámot összeraknia, amellyel semmilyen származású vagy megjelenésű nő nem érezheti kifelejtve magát. (Buzzfeed)

Blake Lively valamit, valahol éppen csinált, amikor a közelben megjelent egy feketemedve. Az eseményről egy kép is kikerült a színésznő Instagramjára, emellé azt írta, már kitalálta a koreográfiát, amiben szerinte a mackó remek partnere lesz; aggodalomra semmi ok, már sok Disney-filmet látott. (JustJared

És végül egy kis hazai: Bódi Sylvi három percet is kibír levegővétel nélkül. (Bors)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
DiCaprio fizetett és csajozott, Bódi Sylvi három percig is bírja levegő nélkül

Délutáni hírösszefoglalóval, vagy, ha úgy tetszik, koraesti híradóval jelentkezünk.

7 · Sep 02, 2017 06:11pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments